Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy tökéletes volt valaki, csak az a kicsi plusz hiányzott?
Figyelt kérdés
Exemmel annyira közel érezzük magunkat a másikhoz, hogy képtelenek vagyunk megszakítani a kapcsolatot. Tudom, hogy lelkitárs félének tart, a legjobb barátjának. Akárcsak én őt. A szex is passzol köztünk, mégis ő azt érzi, hogy valami hiányzik neki... és ő maga is utálja ezt, de nem tud ellene mit tenni...
Mi ez a plusz? s miért létezik? és mit lehetne ellene tenni? egyáltalán létezik vagy ez csak egy jó szöveg?
2éve ismerjük egymást, ebből másfelet együtt töltöttünk, de az elmúlt fél évben sem telt el nap h ne beszéltünk volna
nem akar elveszíteni, és én sem őt még ha tudom is azt kéne tennem, akkor is ő jár a fejemben állandóan
23L (F24)
2012. szept. 1. 10:57
1/5 anonim válasza:
Talán elszállt a rózsaszín köd/nincs meg aza szikra.
3/5 anonim válasza:
Ez így nagyon rossz lesz nektek, ha így folytatjátok, nem fogtok tudni egészséges kapcsolatot kialakítani másokkal. Döntenetek kell, vagy felemészt ez az egész cécó benneteket. Lehet azt hiszitek ez így kellemes, én is szeretek exemmel lenni, mi is ugyanúgy beszélgetünk, találkozunk, de nem volt azóta 1 normális kapcsolatom, mert mindig azt érzem, mégis vele kéne lennem? Most ő újított be egy bnőt, ezért én döntötte úgy, hogy ennyi. Nem fogom keresni, legyen boldog, és nem sokára remélhetőleg én is az leszek egy szerető pár oldalán 22L
4/5 anonim válasza:
Szerintem is a rózsaszín köd lehet... az egy idő után mindenkinél eltűnik, és átalakul inkább szeretetté. A kapcsolaton amúgy meg dolgozni kell. Nem fog szuperálni magától mindig minden.
5/5 A kérdező kommentje:
Hogy lehet dolgozni, ha a másik közli, hogy az a bizonyos plusz hiányzik? Hogy nagyon szeret, de ez nem elég? És hogy nem akar elveszíteni, de nem szerelmes? És tényleg nem akar elveszíteni, mert mikor közlöm, hogy inkább felejtsük el egymást, akkor küzd értem.
2012. szept. 3. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!