Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Xaba89 kérdése:
Lehet e meg koztunk valami?
Figyelt kérdés
Most szakitottunk baratnommel es en meg mindig szeretem. O azt mondja, hogy mar nem csak baratkent. Mindig keressuk egymast es neha neha kijarunk setalni. Szerintettek ujra langra gyulhat a szerelem. Egyebbkent 2 es fel evet jartunk.2012. aug. 31. 12:51
1/2 anonim válasza:
vegyél egy mély levegőt és magyarázd el rendesen
2/2 A kérdező kommentje:
azaz a baratnoje miatt osszevesztunk mert probalta befolyasolni es en szovatettem. Akkor osszevesztunk es mondta o nem akar veszekedest es o nem akarja folytatni igy. Masnap felhivtam h nem e kezdhetnenk ujra es mondta h most nem mert kis szabadsagra van szuksege. De azota mar minden nap beszelunk es mar egy parszor mentunk setalni es en mondtam h ha akar egy szavaba kerul es ujra jarunk. De meg nem szolt es en meg nem hozom fel mert ha baratkent is megmarad az fontos. Szerinted ez mar csak baratsag vagy meg lehet h egy kis ido multan ujra osszejovunk?
2012. aug. 31. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!