Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm..-sajnos volt :(..más pasit választott- akivel aztán később barátok lettünk és ő volt az egyetlen igazi barátom és már ő sincs és nemisrég szakítottunk...semmi barát és annyira fáj..? :( lehet tenni valamit? :/ meg nem az ismerkedős fajta vagyok..2012. aug. 31. 09:24
1/2 anonim válasza:
Na akkor kezdjük az elején..Szakított veled a barátnőd,összejött egy másik sráccal akivel te később jóban lettél és barátok lettetek.Most meg már nem vagytok azok te meg egyedül érzed magad? Vagy most kivel szakítottál megint?Én próbálnék eljárni társaságba,hobbi,sport.Muszáj lefoglalni magad.
2/2 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van, ha úgy van ahogy visszakérdezte, mert bocsi, de mire a végére értem a kérdésednek már azt se tudtam fiú vagy-e vagy lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!