Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diamond ♥ kérdése:

Hány évesen normális, hogy valaki életében először járjon valakivel?

Figyelt kérdés
?

2012. aug. 30. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem 14-15 éves kor az amikor már ismerkednek az emberek és akár kapcsolatot is kialakítanak! :)

de manapság találkozol olyanokkal akik 12 évesek és már a fél városon végigmentek

2012. aug. 30. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
14-15.
2012. aug. 30. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Én először anyámmal és apámmal jártam, miután először sikerült felállnom. Az elején még sokszor elestem.
2012. aug. 30. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez sokban attól függ, hogy Te milyen vagy. Lehet, hogy már akár 13 évesen, lehet, hogy csak 17 évesen fogod úgy érezni hogy szeretnéd, vagy ha nagyon félénk vagy, az is kitolhatja . Én pl későn érő típus vagyok és félénk is voltam, így 17 évesen jártam először valakivel.

26/N

2012. aug. 30. 13:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a válaszokat.Egyénként ém 11/L
2012. aug. 30. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 15-16. :) 16/L
2012. szept. 1. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!