Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakított velem! Most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2évig voltunk együtt a barátommal, mikor szakított velem a sok veszekedés miatt. Én még szeretem és tudom, hogy ő is engem, a szenvedély is megvan minden stimmelt. Megkeressem vagy inkább hagyjam. Ő döntött így. Vagy ne tegyek semmit és várjam hogy ő keressen engem? tudom hogy szeret még mindig. 22/L

2012. aug. 29. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem szabad megkeresned, vagy zaklatnod!Tudom, hogy ez nagyon nehéz (anno én sem bírtam megállni, hogy a hirtelen dühömet rázúdítsam), de hidd el semmi sem fogja jobban idegesíteni, mint az hogy nem tud rólad. Esetleg az, hogy te még boldognak is tűnsz ennek ellenére! Éld az életed, járj bulizni a barátaiddal. Semmi vele kapcsolatos dolgot ne tegyél ki a facebookra se (idézetek, zenék, semmi), mintha nem is létezett volna. Szinte biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva ő fog keresni téged. Azért mert ez nem egy tudatos szakítás volt, hanem érzelmi felindulásból történt. Ha meg nem keres, akkor tudod, hogy ennyit jelentettél neki... A lényeg, hogy te gyere ki jól az egész történetből, ne lehessen haragudni rád semmiért sem! Hidd el, én tanultam az előző szakításomból az biztos!
2012. aug. 29. 20:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz! Annyira köszönöm, hogy lelket öntesz belém! nagyon hálás vagyok!! :)))
2012. aug. 29. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
S ha esetleg próbálnál más fiúkkal is ismerkedni?! Talán akkor elmúlna az az érzés ami valószínűleg sosem teljesedhet be :S.
2012. aug. 30. 00:33
 14/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok még ismerkedésre kész. A kapcsolatfüggőségnek nem vagyok híve.:) Amíg le nem zárom magamba ezt a kapcsolatot, addig nem kezdek újba és nem is viszek egy kapcsolatot a másikba :) Semmilyen formában.:) persze flörtölésről lehet szó, de még ahhoz is el kell telnie egy kis időnek...
2012. aug. 30. 00:39
 15/15 anonim válasza:

Figyelj, lehetőségek

1. már nem szeret, nem nem és nem, értsd meg

2, hülye és kész

3. te vagy hülye

4, mind a ketten hülxyéh vagytok

szerintem az 1. lesz, értsd meg, ő nem akar veled lenni, hagyd, és dugd meg Puskás pétert!

2012. szept. 1. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!