Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem! Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2évig voltunk együtt a barátommal, mikor szakított velem a sok veszekedés miatt. Én még szeretem és tudom, hogy ő is engem, a szenvedély is megvan minden stimmelt. Megkeressem vagy inkább hagyjam. Ő döntött így. Vagy ne tegyek semmit és várjam hogy ő keressen engem? tudom hogy szeret még mindig. 22/L2012. aug. 29. 19:16
1/15 anonim válasza:
szilvásbuktát mert azt szeretem:)
2/15 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen.1-2 max 3napig keresgettem ilyenkor bombáztam olyanokkal h nagyon szeretem ő h érez h javítsuk ki ne dobjuk el a kapcsolatot h megváltozom stb.Utánna megkérdeztrm 3.nap h jó akk felejtsem el nm keresem stb ő mondta h ok.Akkor tényleg ne is keresd majd várj éld az életed járj ide oda törődj nagaddal és hopp lá egy hónap se és megkeres!nálunk mindig így volt.
3/15 A kérdező kommentje:
olyan fontosak voltunk egymásnak. nem értem miért döntött így. Úgy gondolom sikerült volna higgadtan megbeszélni a problémákat.
2012. aug. 29. 19:25
4/15 anonim válasza:
Hagyjad,ez a szekér már elment!Amúgy a sok veszekedés oka a féltékenységed miatt volt?
5/15 A kérdező kommentje:
inkább az ő részéről volt féltékenység miatt veszekedés, de ez se fordult elő sokszor. Inkább egymás viselkedése, vagy éppen rossz szavai miatt kaptunk össze.
2012. aug. 29. 19:33
6/15 anonim válasza:
Kazánház Ferencné csak úgy süt a hozzászólásodból az értelem:D
7/15 anonim válasza:
Ez a hajó már elment! Késő bánat!!!
8/15 anonim válasza:
Figyu,ah már szakított veled a srác nincs értelme tovább keresni.Ha esetleg össze is jönnétek újra,akkor megint feljönnének a problémák,veszekedések és nem sokáig maradnátok együtt.2 évet nem lehet egyik pillanatról a másikra kitörölni,ezért érezheted úgy,hogy még táplál valami érzelmet irántad illetve Ő se közömbös neked.Az idő majd begyógyít minden sebet.
9/15 anonim válasza:
Az nem rendes kapcsolat ahol veszekednek.
Egyszerűn dobom azt akivel vita van.
Persze meglehet beszélni néha de ha sok vita van akkor semmi értelme együtt.
22/F
10/15 A kérdező kommentje:
sajnos igazatok van. De higyétel el, nem csak a 2 évig tartó kapcsolat táplálja az érzéseim. Ez még mindig szerelem.
2012. aug. 29. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!