Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az én hibám volt, hogy szakított velem?
Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy fél éves komoly kapcsolatom a pasimmal, mindketten 17 évesek vagyunk.
Megbeszéltük, hogy lefekszünk egymással, mert már mindketten akartuk a dolgot.
A barátom szülei elutaztak nyaralni, így szabad volt az egész lakásuk, péntek este ott is aludtunk, és hát megtörtént a dolog, és igazából most következik az a rész amiért felteszem ezt a kérdést.
Ugyanis szex közben én elélveztem, de ilyen még sose történt velem ugynis, amikor a barátom kihúzta a péniszét kilövellt belőllem egy pisiszerű áttetsző fehér folyadék, de nagyon jó érzés volt, melegség öntött el, a testem elkedzett remegni.
Az a baj hogy visszatartani nem tudtam, és nem is folyamatosan, hanem szakaszosan jött ki elég erősen, és mivel a szobájában csináltuk olyan lett a parketta, meg a szőnyege.
Ezek után nagyon mérges lett rám, azt mondta hugyos rib*nc vagyok, miért nem tudok szex előtt pisá**i, igazából nagyon megbántott ezzel, mert ha az a baja, hogy takarítani kell megtettem volna...
De szerintem érezte ő is, hogy kicsit túlzásba vitte, mert utánna már kedvesebb volt, de végül is szakított velem, hazakísért, és mondta, hogy ne folytassuk ezt a kapcsolatot.
Közben utánnanéztem, és olyasmit írnak, hogy squirting produkál hasonlót mikor elélveznek a nők, szóval nem tudom még mindig, hogy most ez pisi volt-e, vayg sem, meg, hogy én voltam-e a hibás?
nem, ne beszéld meg vele a dolgot, hogy lehet ilyen paraszt?!
ÖRÜLJ neki, h megszabadultál tőle!!
Nem volt ez komoly kapcsolat. Lehet, hogy már csak azért volt veled, hogy megdughasson egyszer.
Inkább örülnie kellett volna.
Oké értem, tehát a srác volt hülye, de azért az is ciki kicsit nem, hogy összevizeztem a szőnyegét, mg a parkettát..
Vagy már veletek is történt ilyen?
Egyszer volt (biztosan), amikor a párom így élvezett el. Ezért mondtam, hogy örülnie kellett volna.
Abból sem csinálok problémát, ha vérzik az orrom. Nem akarok összevérezni semmit, de télen szokott vérezi. Ez van, nem ciki, csak akkor egy kicsit kellemetlen.
a srác egy igazi nagy paraszt! Te pedig ne szégyelld magad emiatt,inkább örülj neki! de ha legközelebb eljutsz az ágyig valakivel készítsetek oda törölközőt(akár többet is)
egyébként a barátodnak is örülnie kellett volna ennek...
sajnos nekem még nem volt ilyen lányhoz szerencsém :(
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!