Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok beleszeretni senkibe, pedig szeretnék egy rendes párkapcsolatot. Mit tegyek? 21/L
Figyelt kérdés
Volt egy férfi az életemben, akit nagyon szerettem. Sajnos nem akart velem párkapcsolatot, 2 évig ment a huzavona, végül úgy döntött, hogy nem én kellek neki. Engem ez eléggé megviselt, mert nagyon szerettem. Végül elfogadtam a döntését és próbálok továbblépni, de nem megy. Az említett sráccal már fél éve megbeszéltük és lezártuk a dolgot, de én azóta sem tudtam senki iránt érezni. Sokan udvarolnak, mert alapvetően szép lány vagyok és értelmes is, de nem tudok túljutni ezen a dolgon. Összességében 2 és fél éve vagyok szingli és hiányzik, hogy valakivel kölcsönösen szeressük egymást. Viszont ha valaki közelít, "falakat építek" magam köré. Nem tudok olyan szerelmet érezni senki iránt, mint amit akkor éreztem. Szerelem nélkül meg nem tudok belevágni egy kapcsolatba. Mit javasoltok?2012. aug. 28. 23:02
11/11 anonim válasza:
Ezek szerint neked fél év nem elég, hogy lezárd a múltat. Szerintem idővel megint meg tudsz majd nyílni, de neked is törekedned kell arra, hogy ne legyél pesszimista, ne gondold azt, hogy sosem leszel szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!