Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Fél éve közelebbi kapcsolatban vagyok egy pasival, aki most 49. (Nem feküdtem le vele, nem is fogok, bizonyos okok miatt. Nem az a lényeg most!) Igen, tudom, gáz... De olyan jó vele. Ezt csak azok érthetik, akik voltak hasonló helyzetben. Ezért ha "sorstársak", megírnátok, hogy benneteket mi fogott meg egy jóval idősebb pasiban, megköszönném.2012. aug. 26. 21:37
11/13 anonim válasza:
2-es vagyok... Megértelek, egyáltalán nem ítéllek el/ nem ribancozok.
Aki ribancozik: Ki vagy te, hogy bárkiről is ítélet hozz?
Csak veled ne történjen ilyen kedves ribancozó, mert bizony az ilyen szerelmek tönkre teszik az embert... És tényleg nem tudjátok átérezni, mit is éreznek/ miért döntenek így ezek az emberek..
Az apakomplexusról meg annyit, apukámmal mindig is nagyom jó bolt a kapcsolatom... Mégis egy 20 évvel idősebbe estem bele.. Nem lehet mindent arra kenni, hogy "otthagyta az apja", "verte", "nem törodőtt vele eleget" stb.
De ez csak az én véleményem.. Ízlések és pofonok... Ez az élet!
13/13 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló esetem, de nálunk "csak" 15 év volt a korkülönbség. Én 16 voltam mikor elkezdődött köztünk ez az egész és kb 2 éven át tartott. Nekem nem volt akkor barátom, de neki 10-11 éve tartó kapcsolata volt. Engem az fogott meg benne, hogy tényleg ő tudta mi kell egy csajnak, lelkileg is és szexuálisan is. Teljesen szerelmes voltam belé, ő nem hiszem hogy ugyanígy érzett irántam, de mikor kettesben voltunk tudott úgymond szerelmet hazudni. lehet nem hazugság volt, de ez már sajnos sosem derül ki számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!