Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátságnál számít a korkülönbség?
Elsőre én is azt mondtam, hogy nem, de ma már gondolkodom rajta.
Választ még nem tudtam adni magamnak. :)
Ha ezt a kérdést fel kell tenned, akkor az valószínűleg nem barátság.
Ott az ember nem gondolkodik ilyenen, mivel általában nem tudatosan alakítja ki, hanem magától kialakul. A körülmények általában másodlagosak.
7-es, ebben igazad lehet!
Kérdésem onnan jött, hogy beszélgetni kezdtünk valakivel majd egyszer - már nem tudom mihez kapcsolódóan - írta, hogy úgy sem egy korosztály vagyunk, így egyébként sem alakulna ki valószínűleg barátság... Lényeg nem tudtam eldönteni, hogy én bánthattam meg valamivel, hogy ezt kaptam vagy tényleg úgy gondolja alapból, hogy lehet benne valami. Pedig egyébként teljesen jól elbeszélgettünk.
De lehet már mindegy is mi volt az oka, mert a barátság szerintem sem tudatosan alakul ki. Ha az egyik fél nem érzi úgy, akkor halott ügy.
Kb. mint a szerelem, azt sem lehet szándékosan, vagy kialakul magától vagy nem. És a szerelem még nem is örök, mint egy igaz barátság!
Na erről ennyit, lényeg, szerintem sem szabadna szempontnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!