Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak részegen szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak részegen szeret?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, aki saját bevallása szerint kedvel, de nem biztos benne, hogy belém tudna szeretni. Ezt mondja józanul.

Legutóbb azonban egy közös buli alkalmával berúgtunk és elég nyilvánvalóan kimutatta az érdeklődését, gyakorlatilag olyan volt, mint aki halálosan szerelmes belém( folyton mellettem volt, fogta a kezem, simogatott, nagy, boci szemekkel nézett és követett, mint egy kiskutya)Azt is mondta, hogy szeret.

Na most, azt mondják, a részeg ember őszinte.

Hogy is van ez akkor? Azóta beszéltünk róla, de az álláspontja változatlan elvileg.

Én bármennyit ihatok, nem leszeg részegen szerelmes olyanba, akibe józanul nem vagyok

(Aki azt mondja, hogy csak meg akart fektetni a kedvességével, jelzem, azon már rég túl vagyunk )26/N

2012. aug. 24. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Én úgy tudom, vannak ún. alkoholra szépülő nők, így ez is megtörténhet.
2012. aug. 24. 14:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, nagyképűség nélkül mondom, hogy nem ez a kulcsa a dolognak :)
2012. aug. 24. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Az első válaszoló visz a mai napra mindent!!!
2012. aug. 24. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Egy részeg ember a szakállas, tetkós csaposnak is képes szerelmet vallani. Ilyenkor nem a valós szeretet tör fel, hanem a szeretethiány fokozódik, érzelmesebb lesz.

Amúgy ha tegyük fel, tényleg szeret, de józanul nem szeret annyira, akkor azzal mit érsz? Itatni fogod folyamatosan? :)

2012. aug. 24. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Józanul lehet hogy félénkebb és azért ilyen.
2012. aug. 24. 15:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát, ha más megoldás nem lesz :D

Amúgy abszolút nem az a típus, akiből előjönnek az érzelmek alkohol hatására, és nem vall szerelmet nemhogy csaposoknak, de brutál jó csajoknak sem :)

Buliztunk már együtt ezerszer, ismerem már ennyire. Nem tudom ezt hova tenni.

2012. aug. 24. 15:10
 7/8 pötty! ***** válasza:
75%
A részeg ember a legőszintébb? a legjobb ellenpélda én vagyok, simán hazudok akárkinek akármit. Én nem alapoznám arra a jövőnket hogy részegen mit mondott, olyankor előtör az emberből a szeretet hiány, ha valaki nekem részegen vallana szerelmet magasról tennék rá akár milyen helyes is.
2012. aug. 24. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
44%
jajj...figyelj! ha egy férfi szeret és AKAR egy nőt, akkor az nem így viselkedik vele!! ha kellenél neki akkor úgy állna hozzád. megpróbálna meghódítani és nem csak részegen taperászna meg smárolgatna veled! megmondta kerek perec, hogy nem biztos, hogy beléd tudna szeretni! így valószínűleg nem is tudna. ha akarna akkor azt éreznéd. szerintem felesleges egy ilyen dologba kapaszkodnod. nekem is csinálta ezt egy volt pasim akiért én odavoltam. részegen ölelgetett minden aztán mihelyst kijózanodott már nem érdekeltem! ez elég szemét dolog egyébként tőle úgy, hogy tudja, hogy Téged érdekel. legközelebb ne hagyd, hogy visszaéljen az érzéseiddel!! ha kell neki kaland a buliba akkor keressen magának valai mást.
2012. aug. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!