Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak részegen szeret?
Adott egy pasi, aki saját bevallása szerint kedvel, de nem biztos benne, hogy belém tudna szeretni. Ezt mondja józanul.
Legutóbb azonban egy közös buli alkalmával berúgtunk és elég nyilvánvalóan kimutatta az érdeklődését, gyakorlatilag olyan volt, mint aki halálosan szerelmes belém( folyton mellettem volt, fogta a kezem, simogatott, nagy, boci szemekkel nézett és követett, mint egy kiskutya)Azt is mondta, hogy szeret.
Na most, azt mondják, a részeg ember őszinte.
Hogy is van ez akkor? Azóta beszéltünk róla, de az álláspontja változatlan elvileg.
Én bármennyit ihatok, nem leszeg részegen szerelmes olyanba, akibe józanul nem vagyok
(Aki azt mondja, hogy csak meg akart fektetni a kedvességével, jelzem, azon már rég túl vagyunk )26/N
Egy részeg ember a szakállas, tetkós csaposnak is képes szerelmet vallani. Ilyenkor nem a valós szeretet tör fel, hanem a szeretethiány fokozódik, érzelmesebb lesz.
Amúgy ha tegyük fel, tényleg szeret, de józanul nem szeret annyira, akkor azzal mit érsz? Itatni fogod folyamatosan? :)
Hát, ha más megoldás nem lesz :D
Amúgy abszolút nem az a típus, akiből előjönnek az érzelmek alkohol hatására, és nem vall szerelmet nemhogy csaposoknak, de brutál jó csajoknak sem :)
Buliztunk már együtt ezerszer, ismerem már ennyire. Nem tudom ezt hova tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!