Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szabadság, vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabadság, vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Én egy elképesztően szabadságmániás fiú vagyok. Menekülök a kapcsolatok elől, eddigi rosszul sikerült kapcsolataim miatt.

Meg én nagyon jól érzem magam egyedül,jobban be tudom osztani az időmet,mindig azt csinálom amihez kedvem van, a pénzem nem fogy,hanem egyre csak gyűlik,puccos helyekre járok,évi 3 külföldi utazást is megengedhetek magamnak( ilyen helyek pl: Amerika,Svájc,vagy éppen bulizni haverokkal Prágába) Remekül érzem magam,boldog és szabad életem van. Már több mint egy éve vége az utolsó kapcsolatomnak, azóta csak egy éjszakások voltak.

És nemrég jött a képbe egy lány,akit sehogy se tudok kiverni a fejemből,azt hiszem belé szerettem. Távol lakik tőlem,de szeptemberbe találkozunk,mert ugyanabba a suliba járunk. Úgyhogy mostanság csak neten szoktunk beszélgetni. Azt mondják,h a távolság a gyenge kapcsolatokat eltünteti ,az erőseket mégjobban megerősíti. Hát én ezt érzem,hogy érte képes lennék feladni ezt a szabad és boldog életet...Neki van barátja ami azért gond lehet. De én feladnám a szabadságot,ha ő is szakítana a mostani barátjával. Szerintetek megtegyem? Valamint,ha neki ezt felvetem,vajon belemenne? Tudom,h szimpatikus vagyok neki. És tényleg képes lennék feladni a szabadságomat az ő szerelméért. Nagyon ritkán fog el ilyen érzés,talán életembe többé nem lesz...

2012. aug. 24. 10:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A kettő együtt is működik. :)

Na nem úgy ahogy azt te szeretnéd, de ha igazán szerelmes vagy, akkor nem félted a szabadságot. Ezek alapján szerintem nem vagy túlságosan szerelmes, még ha azt is hiszed. :)

2012. aug. 24. 11:02
 12/27 A kérdező kommentje:

Pedig épp ez az,hogy ha vele lehetnék,akkor nem érdekel már a szabadság sem!

Azt csak eddig féltettem,mondom ő az egyetlen akiért feladnám minden vacilálás nélkül.

2012. aug. 24. 11:06
 13/27 anonim ***** válasza:

ha boldog akkor hagyd békén...

hány éves is vagy?

2012. aug. 24. 11:20
 14/27 anonim ***** válasza:

Még mindig 5-ös vagyok. Ez már a te döntésed. Ha igazán önzetlenül szereted, akkor hagyod, hogy boldogan éljen a párjával és nem akarod elválasztani tőle!

Mondd el neki mit érzel, de ha a párját választja, akkor fogadd el és törődj bele, ez van.

2012. aug. 24. 11:24
 15/27 A kérdező kommentje:

Hát ahogy magamat ismerem,túlságosan önző vagyok. Nem nagyon szokott érdekelni mások boldogsága,csak a sajátom, de jelen esetben asszem mégis inkább kivételt teszek,és hagyom h azzal legyen boldog akivel akar. De azért fenntartom a lehetőséget,hogyha akar ,engem választ. Na jó,ebből már sehogy se jövök ki jól,úgy látom. Egyszerűen nem állna jól nekem ez a szerep. Életem minden sztorijában a negatív szereplő voltam ,nem rám vall,h a másikat hagyom boldognak,ha az érdekem nem úgy kívánja...Mint már írta valaki,kutyából nem lehet szalonna.

Jó beismerem,egy szemét vagyok aki csak magára gondol.

Talán ez lett volna a kiút ,de ha mégsem akarja,hát jó most az egyszer hagyom,és visszatérek oda ahonnan elindultam. Legalább lesz egy lány az életben ,aki,ha nem is jöttünk össze ,de legalább nem, egy szemétként fog emlékezni rám.

2012. aug. 24. 11:50
 16/27 anonim ***** válasza:

öcsém, hogy lehet valaki ennyire beképzelt, öntelt, önző, egoista és még a többi hasonló jelző?? ezzel a viselkedéssel nem érdemelsz meg senkit sem...nem csoda hogy nincs senkid, és ez nem csak miattad van, hanem ez a viselkedés a külsődre is rányomja a bélyeget és ezt a lányok látják is...

úgy beszélsz itt mint ha te lennél a mindenható..."most kivételt tehetek" meg az ilyen kijelentések...uristeeeennnnnnn.....

de a korodat még mindig nem mondtad el...azért kíváncsi volnék, hogy ezt anyagi szintet te teremted e magadnak, vagy apuci tolja e a segged alá...mert ha az utóbbi akkor még szánalmasabb vagy...

N22

2012. aug. 24. 11:54
 17/27 A kérdező kommentje:

Hát jó! Talán igaz amit leírtál.

Valahol legbelül én is tudom,h nem jó ez így. Talán ezért lenne jó,ha megtanulnék valakit szeretni. Ha ehhez az kell,hogy hagyom boldogan élni,hát akkor hagyom. De ettől sajna nem fog változni semmi. Ugyanolyan önző maradok mint voltam. Mert addig nem tudok megváltozni,szeretni,amíg nincs valaki,aki szerethetek.

2012. aug. 24. 12:10
 18/27 anonim ***** válasza:

"de a korodat még mindig nem mondtad el...azért kíváncsi volnék, hogy ezt anyagi szintet te teremted e magadnak, vagy apuci tolja e a segged alá"

erre miért nem jött válasz?

2012. aug. 24. 12:12
 19/27 A kérdező kommentje:

azért,mert ez is igaz.

vagyis részben,

mert van amit apuci tol a seggem alá.

de van saját keresetem is. sokat üzletelek,így lassan magamat is el tudom tartani.

20 vagyok,de miért ilyen fontos ez?

a lényegen nem változtat.

2012. aug. 24. 12:15
 20/27 anonim ***** válasza:

a korodat azért kérdeztem hogy leszűrjem hogy sulis vagy e vagy dolgozol, ergo mire vagy így oda...

"de van saját keresetem is. sokat üzletelek,így lassan magamat is el tudom tartani."

Üzletelsz...gondolom milyen legális üzlet lehet...

De az tény, hogy amíg arra vagy így oda hogy apu mit tol, az eszméletlen szánalmas...majd ha Te keresed meg a kenyérre valót önállóan és persze ugyan annyit amennyit apuci, akkor már oda lehetsz a dologért...(persze nem ennyire)...de íííígy???? nevetséges...bocs...

N22

2012. aug. 24. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!