Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadság, vagy szerelem?
Én egy elképesztően szabadságmániás fiú vagyok. Menekülök a kapcsolatok elől, eddigi rosszul sikerült kapcsolataim miatt.
Meg én nagyon jól érzem magam egyedül,jobban be tudom osztani az időmet,mindig azt csinálom amihez kedvem van, a pénzem nem fogy,hanem egyre csak gyűlik,puccos helyekre járok,évi 3 külföldi utazást is megengedhetek magamnak( ilyen helyek pl: Amerika,Svájc,vagy éppen bulizni haverokkal Prágába) Remekül érzem magam,boldog és szabad életem van. Már több mint egy éve vége az utolsó kapcsolatomnak, azóta csak egy éjszakások voltak.
És nemrég jött a képbe egy lány,akit sehogy se tudok kiverni a fejemből,azt hiszem belé szerettem. Távol lakik tőlem,de szeptemberbe találkozunk,mert ugyanabba a suliba járunk. Úgyhogy mostanság csak neten szoktunk beszélgetni. Azt mondják,h a távolság a gyenge kapcsolatokat eltünteti ,az erőseket mégjobban megerősíti. Hát én ezt érzem,hogy érte képes lennék feladni ezt a szabad és boldog életet...Neki van barátja ami azért gond lehet. De én feladnám a szabadságot,ha ő is szakítana a mostani barátjával. Szerintetek megtegyem? Valamint,ha neki ezt felvetem,vajon belemenne? Tudom,h szimpatikus vagyok neki. És tényleg képes lennék feladni a szabadságomat az ő szerelméért. Nagyon ritkán fog el ilyen érzés,talán életembe többé nem lesz...
Majdnem úgy vagyok mint te, csak lány vagyok, és nincsenek egyéjszakásaim. Nem szeretném lekötni magam, mindig vele lenni, hisztizik meg féltékeny.. Volt egy barátság extrákkal kapcsolatom, az jó volt. Kötöttségek nélkül szex.:D De aztán abbahagytuk, nehogy más legyen a vége.
A szabadság nemolyan dolog, hogy elveszíted, és soha nem kapod vissza. Próbáld meg, aztán ha nem tetszik, akkor szakítasz. ennyi.:D Nemkell túlbonyolítani.
ha ilyen felvágós vagy akkor csak a tárcád szimpatikus Neki...
amúgy meg én 5 éve párkapcsolatba élek, szerelemmel és szabadsággal...ennyi.
Ha ezt így érzed, akkor természetes megpróbálhatod vele a továbbiakat! :)
Szerintem egyedül is megvan az ember, de mennyivel jobb, mikor egy szerető társ van mellette ... :))
A barátja az viszont egy elég nagy gond ... a számodra :/
19/L
Tudom,sajna több sebből vérzik a dolog...De lehet,ilyen többé soha nem adódik, én kegyetlenül kritikus vagyok, irtó nehezen esek szerelembe. Sztem még sose voltam igazán szerelmes. A mostani esetről se tudom megállapítani,h ez lenne e az. Mert még sosem éltem át,nem tudom,milyen szerelmesnek lenni.
De arra azért kíváncsi lennék,lányok elsősorban: Hogyha van egy relatíve stabil kapcsolatotok és egyszer csak megjelenik egy másik fiú,aki mint én,ilyen extra életvitelt folytat,és felajánlja h lemond róla,csak hogy veled lehessen,akkor elhagynátok a barátotokat érte? Vagy elküldenétek vissza a szabad mezőkre?
Én meg pont úgy gondolom, hogyha ezt így érzed, akkor kerüld el messziről. Ha akkora áldozatot kellene hoznod a szabadságot feladásával vagy mivel és le kell mondanod minden anyagi jóról (miért is?), akkor kerüld továbbra is a kapcsolatokat és mindenki boldog lesz.
Másrészről, attól hogy szimpatikus vagy neki, az nem jelent semmit. Nekem is vannak szimpi évfolyam/egyetemista társaim, mégsem hagynám el a páromat egyikért sem, pláne ha úgy állna elém, hogy "hello, hajlandó vagyok feladni a szabadságomat, ha te elhagyod a pasid". Milyen duma már ez?
Szerintem egy normális kapcsolat nem arról szól, hogy a másik fél lehúz anyagilag és nem is arról, hogy korlátozzák egymást a felek a másik szabadságában. Ha a páromnak utazni van kedve és én nem tehetem meg hogy vele menjek, akkor menjen egyedül, hát istenem, engem nem zavar. Elmehet bulizni nélkülem, kirándulni, haverokkal sátorozni, én is elmehetek nélküle, nem vagyunk összenőve és bízunk a másikban. Az egyetlen, amiről lemondtunk egymás kedvéért az a másokkal való flört.
Ha te ekkora áldozatnak élsz meg egy kapcsolatot, akkor inkább éld tovább is a hú de tök jó életedet. 22/L
én vissza küldenélek...1. mert mivel a párommal vagyok az azt jelenti hogy szeretem 2. lehet hogy azt mondod hogy lemondanál róla, de köztudott hogy kutyából nem lesz szalonna...és aki ilyen "aktív" életet él és így el van szállva magától (1 nyár alatt 3 külfödni út...) nem is kéne nekem...
N22
Sejtettem...Ezért is nem vetettem föl neki,mert valahogy én is ezt érzem,h elküldene a búsba. Nyilván nem így tálalnám neki,h ez nekem mekkora áldozat. Hülye azért nem vagyok. Meg ő amúgy is teljesen másképp él,mint én. Amolyan rendes lány.
Ha vele lennék,boldog lehetnék.
Kapcsolatok terén rosszak a tapasztalatim,mert eddigi barátnőim csupa elkényeztetett cicabab volt,akik lehúztak anyagilag,úgyhogy a kapcsolatról nekem ez jut eszembe.:$
Valszeg ha összejönne velem,boldoggá tenném,mármint lehet nem is kéne feladnom a szabadságomat,hanem őt is vinném magammal mindenhová,és akkor már együtt kalandoznánk.
5-ös vagyok. Így van ott a pont az utolsónál. Hagytad magadat kihasználni, téged ez a kör vonzott. Ez csak is a te hibád!
A lényeg, hogy tök értelmetlen az egész téma, mert nyilván oka van, hogy a párjával van. Ha rólam lenne szó, nekem ígérhetnél akárhány amerikai utazást, szeretem a páromat és biztosan nem hagynám el, még ha olykor vannak is problémáink. Teszem hozzá, nálunk én állok jobban anyagilag nő létemre és nekem a mindenem az utazás. Ha van kedve és pénze jön velem (olyan is volt, hogy a felét én fizettem), ha nem, akkor nem. Az ég világon semmi probléma nincs ebből közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!