Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem ezt a párommal?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és fél éve vagyok együtt a fiúmmal. De 1 hónapja történt valami amire nem számítottam volna. A srácnak van egy 20 éves húga akihez elkezdtem vonzódni. A probléma az, hogy hogyan közöljem ezt a párommal. Szeretnék értelmes válaszokat kapni, és nem szeretném ha ízléstelen megjegyzéseket tennétek a szexuális beállítottságomra.2012. aug. 22. 16:12
11/12 anonim válasza:
szerintem még várj egy kicsit, és majd utána mondd el neki, amikor mar biztos vagy abban, hogy bi vagy. Előtte kar lenne mindent elszúrni. ha elmondod, akkor is csak finoman add be neki először azt, h te szereted a lányokat is és aztán később, v ha jól vette akkkor azt, h a hugaba szerettél bele. egyébként meg szerintem ha szeret tényleg, akkor el fogja fogadni könnyen;)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem mind, de a legtöbb segített.
2012. aug. 23. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!