Hogy közöljem a Párommal, hogy babánk lesz? Viccesen, mókásan, de valahol csak komolyan.
Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem, alig tudom magamban tartani, nemsokára hazaér a Párom, de nem tudom, hogy közöljem Vele kicsit viccesen - mókásan. Megszakítással védekeztünk, tudtuk mindketten, hogy ebből baba lehet, tehát tisztában vagyunk a tettünkkel. Emellett előfordult, hogy direktbe bennem ment el, azaz szerettünk volna babát. :) De, hogy közöljem, hogy babónk lesz? :) Segítsetek légyszi!2010. nov. 13. 16:58
1/32 anonim válasza:
Írd rá a tenyeredre hogy gyerekünk lesz!
és egy váratlan pillanatba mutasd meg neki :)
2/32 anonim válasza:
Frágám, tudtad hogy jövőre adókedvezményre leszünk jogosultak?
3/32 anonim válasza:
A második nagyon jó :D 2 perce azon röhögök :D
4/32 A kérdező kommentje:
De jó ötletek! :)
Van már egy kisfiam, 3,5 éves , de a Párom a Nevelőapukája ( elváltunk, mert nem foglalkozott Velünk, le akart mondani a Fiáról a váláskor ), viszont a Jelenlegi párommal ez a babus a közös csemeténk lesz, az igazi szerelmünk gyümölcse! :)
2010. nov. 13. 17:09
5/32 anonim válasza:
:))Vagy írd rá a pocakodra: " Itt vagyok",és húzd föl a pulcsidat mikor belép az ajtón:))
6/32 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon tetszik. :)
2010. nov. 13. 17:14
7/32 anonim válasza:
a pocakos nekem is tetszik!!! :))))
8/32 anonim válasza:
Én a családnak úgy mondtam el, vagyis úgy mondtuk el, hogy egy betegség támadt meg engem, elmentem dokihoz, és azt mondta, hogy nem tud semmit se tenni, a folyamat visszafordíthatatlan. Egy parazita van a testemben és 9 hónap múlva távozni fog a szervezetemből...na eddig a pontig mindenki meg volt ijedve, de mikor kimondtam, hogy 9 hónap mindenki elvigyorgott, aztán persze megkaptuk, hogy minek hozzuk rájuk a frászt:D Tudni kell, hogy mi alapjáraton ilyenek vagyunk:d
9/32 anonim válasza:
azért én parazitát nem mondanék :$
Mond neki, hogy van számára egy ici-pici meglepid, de csak később kaphatja meg, ha jól viselkedik addig, mondjuk kb. 9 hónapig :D
10/32 A kérdező kommentje:
ma 17:25
Ez is nagyon tetszik! :)
Annyi jó ötletet adtatok, azt sem tudom melyiket válasszam ... :)
kb fél óra - óra és hazaér! :O
2010. nov. 13. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!