Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy közöljem a Párommal,...

Hogy közöljem a Párommal, hogy babánk lesz? Viccesen, mókásan, de valahol csak komolyan.

Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem, alig tudom magamban tartani, nemsokára hazaér a Párom, de nem tudom, hogy közöljem Vele kicsit viccesen - mókásan. Megszakítással védekeztünk, tudtuk mindketten, hogy ebből baba lehet, tehát tisztában vagyunk a tettünkkel. Emellett előfordult, hogy direktbe bennem ment el, azaz szerettünk volna babát. :) De, hogy közöljem, hogy babónk lesz? :) Segítsetek légyszi!
2010. nov. 13. 16:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Várjuk a fejleményt?????

Gratulálok:)

2010. nov. 13. 22:20
 22/32 anonim ***** válasza:
39%
lehet nem volt végül örömhír....reméljük nem sült el rosszul...
2010. nov. 13. 22:31
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
????????????
2010. nov. 13. 22:58
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már őket ünnepelni :)

Nagyon jó az az adókedvezményes tipp!!!! :D

2010. nov. 14. 00:49
 25/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek az ötleteket, a segítséget és, hogy ennyire figyelemmel kíséritek a Velünk történteket. :) Nagyon kedves csajok Vagytok! ;)

Hazaért a melóból, vacsival vártam, mint mindig. Nem akartam letámadni, vártam a megfelelő pillanatot ...

Megvacsiztunk, majd leültünk a kanapéra beszélgetni. Így szoktuk, mert ilyenkor beszéljük át, melyikünkkel mi történt reggel óta. :)

Mellékesen jegyzem meg, épp az első házikónkat akarjuk megvenni, jelenleg albiban vagyunk ...

Tehát ..., mondta, hogy visszaszólt egy illető, hogy holnap mehetnénk megnézni a házat, mert pár napja csak a Párom látta és együtt is meg akarjuk nézni persze.

Szó - szót követett és egyszer csak mondtam Neki, hogy abban vajon ki lehetne-e alakítani két gyerekszobát? Mindjárt tudta miért kérdezem. :)

( Mivel nekem az első házasságomból már van egy kisfiam, Akit együtt nevelünk, mellesleg kb 3 - 4 hete hallottam vissza az óvónéniktől, hogy a kis Drágám azt híreszteli az oviban, hogy Neki bizony testvére lesz. :)) Majd leültem, mikor meghallottam, pedig Ő nem tudta, hogy Velünk mi történik. Úgy látszik, nagyon foglalkoztatja a téma. Sok csoporttársának van kis tesója és látja, mikor reggelente ugye, együtt mennek az oviba. )

Visszatérve ...

Olyan édes volt a Párom, Képzeljetek el egy közel két méteres Férfit, Akinek könny szökik a szemébe és látni az arcán az örömöt! :) Első kérdése az volt: Ugye ez már biztos? Megmutattam Neki a tesztet és elmeséltem milyen kedvesek Voltatok. Jól szemügyre vette a tesztet, majd elővett egy alkoholos filcet és ráírta a ( tegnapi ) dátumot. :)

Nagyon szépen köszönöm az ötleteket és kérek Mindenkit, hogy ne haragudjon meg, amiért nem az Övét választottam, de ezt hozta a pillanat ... :) Így Mások is ötleteket meríthetnek legalább az Általunk leírtakból. De tényleg mindegyik nagyon tetszett!! :)

Bocsi, hogy hosszúra sikerült a mesélni valóm. :s

2010. nov. 14. 06:36
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én még csak most olvasom a kérdést,de nagyon aranyos kis párocska lehettek.Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.

2010. nov. 14. 06:48
 27/32 A kérdező kommentje:
Külön köszönöm Mindenkinek a gratulációkat és a kedves szavakat! :)
2010. nov. 14. 07:10
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
éljen éljen!!
2010. nov. 14. 08:53
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
:)))))) De jóó!
2010. nov. 14. 10:29
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gratulálok Nektek Nagyon!!!!

Én hétfőn teszteltem pozitívat és hasonlóan közöltem apával a jó hírt!!!:-)Madarat lehetne vele fogatni!:-)

Vigyázz Magatokra és Boldog Babavárást Kívánok!

2010. nov. 14. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!