Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Az barátommal..( aki most már az exem ) nagyon szerettük egymást..minden tökéletes volt...De egy időben kb egy hónapig nem találkoztunk mert nem vagyok valami jóba apámmal és ő eltiltott tőle..Erre a barátom szakított velem..azt mondta h így neki nem megy hogy az apám utálja őt..meg hogy nemsokára iskola és hogy nem akar megbukni ( gondolom azért mert velem lenne ) kérdeztem,hogy szeret e azt mondta h már nem...Kérlek segítsetek!! :'( Én nagyon nagyon nagyon nagyon szeretem őt :'( Mit csináljak? :'( Hogyan lépjek túl? :'( Valami ötlet,hogy esetleg,hogyan szerezzem vissza esetleg,hogyan felejtsem el!
Köszönöm!:'(
Normális válaszokat!
Hazudik, hidd el.
Még mindig szeret téged.
Ez volt velem is kb 3 évvel ezelőtt...nekem is akkor azt mondta a srác hogy már nem szeret, de kiderült, hogy csak azért mondta, hogy nekem könyebb legyen elfelejtenem őt... ha tényleg komolyan szeret és veled akar lenni akkor üljön le apáddal és beszéljék meg a dolgokat nálunk ez bevált, minden jobb lett.
ha nem akarja a fiú ezt tényleg, akkor pedig felejtsd... az idő segít ezen, illetve egy másik szerelem vagy a barátok. Csinálj magadnak programokat a barátaiddal stb..
remélem segítettem:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!