Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kell tennem, hogy belem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem, hogy belem szeressen es csak engem szeressen?

Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu aki nagyon tetszik de baratnoje van. Es , hogy ki a baratnoje?! A gyerekkori legjobb baratnom akivel 10 evig kb legjobb baratnok voltunk de kulombozo okokbol elhidegultunk egymastol. A fiu csak a pont volt az "I"-re. :( . De viszont ez a fiu sem egy ma szuletett barany hisz 2-3 baratnoje van egyszerre. SAJNOS:(! Es ennekem is tette a telen nehany napig a szepet es mit mondjak beleszerettem es most ram sem hederit! A jelenlegi csaja aki mondom a legjobb baratnom volt gyerekkorunkban megkerdezte a sractol , hogy szerelmeskedne - e vele?! A fiu elutasitotta az ajanlotatot de kivancsi vagyok arra is , hogy neki evel mivel lett jobb!!?? Mar mint ennek a sracnak mivel jobb aval , hogy sorba tori ossze a lanyok sziveit?! Oszinten szolva szeretnem , hogy belem szeressen es eggyut legyunk (nem szexualisan, meg ferjhez nem megyek nem akarok senkivel szeretkezni) de talan bosszut is szeretnek ,hogy ejcse mar ot is valaki pofara a fenebe is!!! Erre mik modszerek?? Egyszerre szeretem es gyulolom ezt a sracot!!!

#szerelem #bosszú #szerelmi szokszog #szerelmi haramszog
2012. aug. 17. 21:59
 1/1 Évike147 ***** válasza:
Soha ne kezdj ki olyannal akinek van párja még csak bosszúból sem, mert gondolom Te sem szeretnéd ezt visszafelé, hogy egyszer Te kerülj olyan helyzetbe, hogy a pasidat elszedje egy másik csaj. A másik, hogy a rosszindulat nem vezet sehova.. Hagyd őket, mint mondják, Isten nem bottal ver aki megérdemli úgyis mgkapja az élettől a büntetését.. Persze, tudom nehéz visszafogni az indulatokat, de hidd el Te sokkal több leszel és előrébb ha leszarod őket.. :))
2012. aug. 17. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!