Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy belém szeressen és velem maradjon?

Figyelt kérdés
Talàlkoztam egy pasival o 42 èn 26 vagyok!Talàlkozgatunk,volt màr szex is ès ahogy làttam elègedett volt velem az àgyban,szerintem ez fontos a pasik szàmàra!Nos,de egy ève nem èl a felesègèvel,meg akarom"szerezni"magamnak ès meg is tartani! Otletek ,hogy hogyan csinàljam,hogy tuti sikerem legyen?A fèrfiakat tènyleg meg lehet "bolonditani"egy szexis fehèrnemuvel,jo szexel?A tegnap elott megleptem egy szexis fehèrnemuvel,jol be is "indult "tolle ...

2012. júl. 12. 19:44
 1/1 kendrazoltan ***** válasza:
Sajnos azt kell mondjam, hogy amíg csak a szexre építesz, addig nem leszel neki más, mint néha napján egy jó d.ugás...azt kell megmutatnod neki, hogy igazi NŐ vagy, aki MELLESLEG elég jól feltalálja magát az ágyban IS. Legyél mellette egyszerre komoly NŐ és hebehurgya KISLÁNY, tudj viccelődni, de ne legyél infantilis, legyél "nyugis", amikor kell és legyél "izgága", amikor kell, továbbá értsd meg, hogy neki már elég kialakult élete volt előtted is, így ne akarj változtatni azokon a dolgokon, amik az ő életében már fix körülmények, bármennyire zavarnak is azok (itt főleg a múltjára gondolok). Egy 42 éves ember már nem fog emberileg változni és rendelkezik egy elég komplex múlttal, amin már ha akarna sem tudna változtatni. Ha akarod őt, ezeket mindig tartsd szem előtt, bár én sokkal inkább javasolnám neked a kora 30-as korosztályt, mert azok előbb fognak egyenrangú partnerként kezelni téged. 16 év az igen sok - bár vannak, akiknél így is működik, véleményem szerint túl nagy az esélye annak, hogy csak egy üde színfolt legyél az életében, aki inkább alkalmi játékszer, mintsem partner, akire építkezni lehet. Bár nem ismerem a jellemét a szóban forgó illetőnek, így ezt csak általános jelleggel tudom javasolni...
2012. júl. 12. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!