Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél ennyire, hogy elveszít, ha összejön velem?
Figyelt kérdés
Már egy ideje szerelmes vagyok egy gyönyörű, nagyon édes lányba és saját bevallása szerint Ő is szeret engem. Igazság szerint nagyobb távolság van köztünk, de engem nem zavarna a távkapcsolat és mindent megtennék érte. Mikor szóba jön, hogy miért nem járunk már, csak annyit mondd, hogy fél, hogy elveszít és hogy túl jó vagyok neki, és én jobb lányt érdemlek. Hiába nyugtatom meg, hogy engem sosem fog elveszíteni, mindig itt leszek neki, még ha úgy is alakul, hogy szakítunk később. De még így sem. Ötlet, hogy mi tévő legyek, hogy végre meggyőzzem?2012. aug. 17. 17:26
1/5 anonim válasza:
Tipikus tini melléduma, van másik pasi, csak nem akar megbántani.
2/5 anonim válasza:
Találkoztál egy olyan lánnyal aki kedvesen próbálja a tudtodra adni azt, hogy hagyd békén!
3/5 anonim válasza:
Ez azt jelenti, h csúnyának tart.
4/5 anonim válasza:
Jaj dehogy is! Egyáltalán nem biztos, hogy az van benne, amit az előttem lévők írtak. Lehet, hogy csak félénk és tényleg fél attól, hogy el fog veszíteni. Vagy csak tapasztalatlan és azért tart ettől. Akkor meg a meggyőzés nem ér túl sokat.:/ Szerintem még beszélgess vele, viselkedj úgy mint eddig és ne nagyon említsd ezt a járós témát. aztán majd alakulnak a dolgok, lehet hogy ő is rájön magától, hogy rendes vagy! ;)
5/5 anonim válasza:
Nem tetszel neki, de finom próbálja közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!