Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem nagyon. De ő nem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem nagyon. De ő nem. Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg az ilyen kérdés, de először van szükségem segítségre nők terén. Sok barátnőm volt már.

16 éves fiú vagyok, nemtudom, hogy a többieknél érettebb vagyok-e, vagy csak régimódibb talán, (úgyértem nem vagyok oda az elektronikus zenéért, inkább rock, mint pl. : Oasis, esetleg Rolling Stones. Najó, annyira nem...nem hordok sapkát, szűk nadrágokat és rózsaszín felsőket) de azért szeretek idétlenkedni, hülyéskedni, mint mindenki. Stílusomhoz megfelelően gitáron játszom, gördeszkázom. Zenéket is írok, hébe-hóba. A hajam (esküszöm, véletlen, nem a fentebbi miatt) hasonlít Noel Gallagher hajához. Alkatom sajnos alacsony, a koromhoz képest,14-nek nézek ki... jajdeszégyellemmagam.

Nos, itt véget ér a hosszú életrajzszerűségem, melyet elengedhetetennek éreztem elmesélni, mielőtt belevágok. (Ja, élőben nem beszéek ennyire választékosan)

A lány, aki az osztálytársam, akkora mint én, ami mostanában nem megepő jelenség. Biztosan tudom, fogalma sincs, mit érzek iránta (naigeen, "egy 16 éves azt sem tudja mi a szerelem" kösz, ebből nem kérek, igazuk is van, de nemkell. ) Minden nap és este gondolok rá. Szó se essék a szokásosról, nem akarok lefeküdni vele. Csak szeretném, ha szeretne. Ez a bökkenő. Mit tegyek? Valaki ötlet légyszíves.!?

Apropó, a lány is szeret hülyéskedni, de ahogy ez lenni szokott - nem velem.

2012. aug. 15. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:

"Biztosan tudom, fogalma sincs, mit érzek iránta"

Ha nem próbálkoztál nála akkor miért csodálkozol ezen?

2012. aug. 15. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám. Én mondjuk úgy érzem, hogy ő is érez valamit irántam, de eddig nem volt alkalmam megkérdezni tőle.
2012. aug. 15. 23:32
 3/7 SZJG ***** válasza:
Akkor menj oda hozzá és beszélgess vele, hülyéskedjetek.Hívd el valahová, és majd lesz belőle valami... ha meg nem akkor nem jössz be neki. Muszály neked kezdeményezni mert különben nem lesz semmi.
2012. aug. 16. 10:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Természetesen szerettem volna kezdeményezni, idén voltunk szórakoznia haverokkal, de sajnos nem tudott eljönni.
2012. aug. 16. 11:09
 5/7 anonim válasza:
Nekem a vicces, jófej srácok jönnek be (egy kis kockahassal), azt nemszeretem ha valaki káromkodik, legyen megértő, és figyelmes, illedelmes, barátságos, nálam főleg ezek számítanak.
2012. aug. 16. 19:57
 6/7 A kérdező kommentje:

(Nem dicsekvés szempontjából, de a kockahas itt is megvan :D)

Köszi az eddigi válaszokat. Kezdenek a dolgok kirajzolódni az agyamban, mármint hogy mit csináljak.

2012. aug. 16. 23:12
 7/7 anonim válasza:
Náalm ugyan ez volt a helyzet egész évben de telt mult az idő és én már nem foglalkoztam vele erre kiderült hogy ő is járni akartvelem ugy h kezdeményez mert különb en lemaradsz rola ugyan ugy mint én :/
2012. aug. 17. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!