Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a srácoknak? és nekem mért a bunkók kellenek?
Én ilyen hülyülős lány vagyok aki szeret a középpontban lenni. De csak akkor tudok igazán elleni a fiúkkal ha ott van a barátnőm is. Van szerintetek olyan fiú akinek egy kifejezetten bejön..? vagy meg kéne változnom? A másik kérdésem meg az, hogy nekem miért a bunkó pasi kel?? Aki megmondta hogy ő nem szeretett úgy mint én őt?? De én még mindig szeretem és kell. De van egy másik srác aki kedves velem tisztel.. jól bánik velem.
14/L
Mert még fiatalka vagy, és nem vagy szellemileg érett egy normális párkapcsolathoz. Nem tudod kezelni a tiszteletet, becsületet, kedvességet, inkább az hajt, hogy megfelelj annak, aki leszar.
Idővel elmúlik, 14 évesen ne ez legyen a legnagyobb problémád. :)
Ha jó nő vagy, akkor bejössz nekik.
És azért szereted a bunkót, mert ő domináns hím, a nők ösztönösen vonzódnak a domináns hímekhez.
Nem vonzó hogy csak a barátnőddel tudsz fiúkkal beszélgetni,mondom ezt fiúként,de nem is akkora baj.De ebből később bajok lehetnek.
Ha rájössz,miért a bunkó pasik kellenek,mondd el nekem is,mert jó hogy 14 éves vagy,de hogy van aki 18 évesen is a bunkókat szereti...
Azért kell neked bunkó pasi mert te is az vagy!
Másképp nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!