Srácoknak is kellenek bizonyos cuccok hajra?
Pakolás/Balzsamok meg stb amik a nőknek fontosak. azok nekünk is kellenek a hosszabb hajhoz?
Vasalom a hajam meg tépett fazonú már 2 éve. Így vasalás mellett használok hővédőt. Ez elég arra h nőjön a hajam v kellenek készítmények még?
18/F
Ha kifejezetten növeszteni szeretnéd a hajad, akkor ajánlatos felhagyni a vasalással, ugyanis még hővédő termékek mellett is annyira megterheli a hajad, hogy előbb le fog törni a vége, mint hogy megnőne...
Érdemes ricinusolajjal is próbálkozni, én még nem próbáltam hajra, de keress rá a kérdésekben, sokan ajánlják!
Amúgy ápoló készítményeket nem azért kell használni, mert valaki nő, hanem mert igényli a haja. Ezért bizony, férfiaknak is KÉNE sok esetben használniuk ilyesmiket, csak kevés férfi olyan, mint te:)
Köszi a gyors válaszod, bizony isten h kifogom próbálni ezt a ricinusolajat annyian írták már itt hbiztos garancia :)
Vhol érdekes a kérdésem mert 2naponta vasalok hétközben, De a hajam vastagszálú, és nézegetem tükörben mikor úgyvan időm de nem látok töredezett hajszálat.
én kb 3 éve vasalom, nem használok semmiféle hővédőt és egyéb mást sem, csak waxot és 1 db töredezett hajszálam sincs ill ugyanúgy növekszik, kb hetente v 2 hetente vágva van, hogy megtartsam azt a formát ami tetszik... igaz lehet éppen ezért nem töredezik, mert mindig vágva van a végéből...
...amúgy a hét minden napján vasalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!