Van olyan, hogy egy bizonyos hosszúság után, már nem nő tovább a haj?
Derékig érő hajam van, fél éve ugyan ilyen hosszú, nem nőtt egy centit se. Lehet hogy elérte a maximális hosszát a hajam? De akkor miért vannak olyanok akiknek a térdig is leér a hajuk??
használj rá ricinus olajat,azt hallottam hogy nagyon jó
és masszírozd át minden este a fejbőrödet,ez is segít
amúgy te használsz wc papírt?
hát akkor vágj belőle megint és szerintem tuti fog nőni
de miért akarod ilyen hosszúra?
Van olyan, hogy bizonyos hossznál nem nő tovább. Az átlag ember haja 90-100 cm-re tud megnőni, de ettől nagy eltérések is lehetnek. Az viszont nagyon ritka, hogy valakinek nem képes derékig sem megnőni, és általában nem a genetika, hanem a nem megfelelő ápolás áll a háttérben. Amúgy a genetika határozza meg, hogy meddig él egy hajszálunk és ettől függ, milyen hosszúra képes megnőni. Nálad egyértelműen nem ez a helyzet. Akinek a haja eléri a maximális hosszát az általában évekig nem vágatja, mert máshogy nem is derülhet ki. Úgy lehet észrevenni, hogy a haj vége éles V alakban elvékonyodik és sokáig nem nő semmit, évekig.
Az előfordulhat, hogy a hajszálak többsége nyugalmi állapotba kerül, és azért nem nő egy darabig. Ilyenkor magától beindul egy idő után.
És hiába vágatod le a végét, az nem befolyásolja a növekedést a tévhitekkel ellentétben.
Szóval nyugi, majd nő az magától. Esetleg szoktad mérni? Biztos, hogy semmit nem nőtt? Én minden hónapban mérem a hajam. Szerencsére nekem jóval hosszabbra megnőtt, mint az átlagnak (ahogy fent írtam 90-100 cm).
Esetleg szedhetnél valami hajvitamint, hátha az felturbózza a növekedést egy kicsit. De ott is kell 2 hónap az eredményhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!