Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szex után taszít a párotok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után taszít a párotok? Vagy ez majd alakul idővel?

Figyelt kérdés

Annyira szoktam magam szégyellni, de a szex után teljesen máshogy látom a barátnőmet, csomó hibát látok rajta, külső főleg, de a belső dolgok is eszembe jutnak, hogy milyen sok hülyesége van, mit keresek én itt mellette, hogy biztos nem lesz következő alkalom ( pedig mindig van ) .

Az első pár hét után érzem ezt minden szeretkezés után. Lassan több mint egy éve vagyunk együtt.

Előtte és utána imádom, szeretem, felbírnám "falni".

EZ MI AKAR MÉGIS LENNI SZERINTETEK ? Tapasztaltok ilyesmit?

25 F

2012. aug. 13. 14:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja, vannak ilyen fényre sötétedő, meg alkoholra szépülő csajok!
2012. aug. 13. 14:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szex után pont jobban kellene, hogy tetsszen.

Érthetetlen.

Valami bajod csak van vele. Lehet valami tudatalatti dolog.

Idővel akkor alakul ki ilyen, amikor már megunják egymást az emberek, és elegük van a másikból. Vagy ha sz@rba se veszi a másikat, lehet tudat alatt csúnyának tartod, lenézed, nem tartod magadhoz méltónak stb. és csak magadra erőlteted a szexet.

2012. aug. 13. 14:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

12. mond vmit...

Annyival kiegészíteném, hogy szerintem amikor kanos vagy, akkor persze jó a csaj, mikor kiürültél, utána már lesz@rod...

Bocs a nyers kifejezésért.

2012. aug. 13. 14:56
 14/21 A kérdező kommentje:
albérletes egy másik lánnyal, egy személyes ágyikó van ,szóval össze kell bújnunk , de volt már olyan, amikor nem volt ott a lakótársa, hogy arra hivatkoztam, hogy nem fogjuk magunkat kialudni a kis ágyon, inkább alszok a másik lány ágyában ( hogy nekem korán kell kelni a munkához, alvás kell )
2012. aug. 13. 15:08
 15/21 A kérdező kommentje:

igen, ezt is szoktam érezni, hogy nem elég jó nekem.

pedig ő az aki igazán ismer engem, és képes így is elfogadni és szeretni !

2012. aug. 13. 15:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Akkor nem mentek zuhanyozni utána? Nem lehet, hogy az taszít, hogy nem ad eléggé a higiéniára, csak ez nem elég tudatos benned, ezért a különféle hibáira fogod?
2012. aug. 13. 15:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked bizony csak a punci kell haver :D

Szeretsz nyilvános helyen mutatkozni a csajjal?

2012. aug. 13. 15:55
 18/21 A kérdező kommentje:
nyilvánosan ? a barátok előtt zavarban vagyok egy kicsit vele, de az utcán ismeretlenek előtt, nem zavar
2012. aug. 13. 17:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Probléma megoldva. Csak arra kell, hogy legyen aki kiürítsen néha.
2012. aug. 13. 17:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Velem is ez van. Szerelmes vagyok imádom szeretem, mindent megtennék érte.. de szex után rögtön egy ideig kb elküldeném a gec1be hogy hagyjon békén menjen el v nem tudom.. ez valami hormoni meg idegrendszeri dolog, egyáltalán nem valós undor
2013. okt. 3. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!