Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem?

Figyelt kérdés
gondolom nem egyedi a kérdésem... a barátnőm(15) 2 év után szakított velem, és összejött egy másik sráccal(25), akivel 2 napja vannak együtt...eddig barátok voltak, de flörtölgetett vele a srác...a barátnőm azt mondta hogy nem szeret úgy mint az elején, és az is zavarta hogy sokszor nyafogtam neki...(a beszédstílusom) de van még esélyem... mégis hogy? (és azt is mondta hogy nem kívánja a srácot úgy mint engem, közel sem, és nem is néz ki jól, nem szerelmes belé) jöhetnek a barbie, ken, kisautós kommentek is de azokat ignorálni fogom.. én nagyon szeretem, és MINDENFÉLEKÉPP vissza akarom szerezni, nagyon szeretem szeretni... nem nem öncélból. mit tegyek?

2012. aug. 10. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szarj rá.. ha eldobott akkor eldobott és annyi :/
2012. aug. 10. 22:34
 2/3 A kérdező kommentje:
nem... nem vagyok olyan.. mint írtam is MINDENFÉLEKÉPPEN vissza szeretném szerezni... ha kell fejjel megyek a falnak
2012. aug. 10. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:

igen ám, csak lehet hogy hiába vagy ilyen. Mert akkor se fog sikerülni. Amúgy nyugi, még egész fiatalon megtapasztalhattad milyen érzés összetörni a szíved. Később ez még hasznos lehet.

De nálam is van egy csaj, én is megőrülök de háát, hmhm

2012. aug. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!