Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e még esélyem?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, akivel tavaly ősszel jártam egy hónapot, majd szakítottam vele.

A szakítás oka egy másik lány volt, akibe beleszerettem, csakhogy neki régóta barátja van (még most is együtt vannak), és sansztalan volt a dolog vele. Mégis, úgy éreztem, köcsögség a volt barátnőmmel szemben az, hogy hülyítem, ha nem szeretem, és tudom, hogy nem is leszek rá képes.

Közel egy év után már megtanultam kezelni a dolgot a másik lánnyal, úgy döntöttem, őt félreteszem, és ha valaminek lennie kell, az úgyis megtörténik majd.

Nyár elején megint találkozgatni kezdtem ezzel az ex-barátnőmmel, de, mint egy pár hét találkozgatás után letisztáztuk, csak mint barátok.

Akkor nem értettem, miért nem akarja újrakezdeni, és most fogtam csak fel:

a szakítás igazi okát ősszel persze nem mondtam el neki, azt mondtam, nincs elég időnk egymásra, ami igaz is volt, meg nem is, mert el tudtuk volna intézni, hogy az edzések meg a suli mellet naponta/kétnaponta találkozzunk.

Úgy, hogy ő a történetnek csak ezt a részét ismeri, meg is értem.

A kérdésem az lenne, ha elmondanám neki a teljes sztorit, lenne-e még esélyem, vagy hagyjam a fenébe, mert elszúrtam.

2012. aug. 9. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
kutya vagy
2012. aug. 9. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:

nincs ló jó a szamár is?

menj már ..!

3/9 anonim ***** válasza:
szerintem hülyeség ilyet kérdezni ha szereted harcolj érte, bár a mai világban inkább mindenki feladja és másokra hallgat te ne légy ilyen!
 4/9 A kérdező kommentje:

Oké látom nem értitek a lényegét a dolognak. Nem azért akarom visszaszerezni mert ha nincs ló jó a szamár is, ennyi erővel szerezhetnénk egy olyan lányt barátnőnek, akivel még nem jártam. A dolog hangsúlya azon van, hogy rájöttem, igaz, kis fáziskéséssel, hogy mekkora baromságot csináltam.

Dobtam a barátnőmet konkrétan a semmiért, amikor megvolt benne minden, külsőleg és belsőleg egyaránt, ami kell nekem.

2012. aug. 9. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem bizony az jönne le, hogy ha nincs másik lány, akkor jó vagyok én is. És valahol így is gondolod.

Azt a másik lányt nem félre kell tenni, hanem ki kell zárni az életedből. Ezt a lányt pedig meg kell szerezni, szeretni kell, és őszintén érdeklődni iránta. Ha ezt nem tudod bevállalni, akkor inkább hagyd a sunyiba.

24/n

2012. aug. 9. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Elqrtad. Ennyi. Ha ezt így előadod neki utálni fog mint a szart, és jogosan.
2012. aug. 9. 22:10
 7/9 A kérdező kommentje:

az érdeklődős fázison már túl vagyunk, akkor közölte, hogy csak mint barátok, de nem tudja, csak a felét a sztorinak. abban kételkedem a leginkább, hogy nem hinné el, nem magam miatt szakítottam vele, hanem mert vele nem akartam kiszúrni.

szóval a kérdés annyi hogy ha elmondom az egész sztorit lenne-e esélyem, vagy ugyanitt, esetleg mélyebben lennék a szemében?

2012. aug. 9. 22:11
 8/9 A kérdező kommentje:

igazad lehet. és a csajnak is joggal

2012. aug. 9. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem magad miatt szakítottál vele, hanem miatta?! Na szépen kimented magad mondhatom :D

Amúgy szerintem elszúrtad. Mi nemrég szakítottunk a barátommal azzal az indokkal, hogy nincs ideje barátnőre. Persze mi is megoldhattuk volna, de ez leginkább rajta állt. Idáig ok. Nem sokkal később(a szakítás után pár órával) tudtam meg, hogy képben van már egy másik csaj. Természetesen már akkor is jóban voltak, amikor még együtt voltunk. Ha hozzám talán vissza szeretne majd jönni a volt barátom, akkor páros lábbal penderíteném ki. És szerintem a volt barátnődnél neked sem lenne semmi esélyed, ha elmondanád a teljes sztorit.

Amúgy erre tényleg az igaz az, hogy 'ha nincs ló, jó a szamár is'...

2012. aug. 13. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!