Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy éltétek meg az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éltétek meg az első szerelem végét?

Figyelt kérdés
Meddig tartott kiheverni és milyen érzés kapott el titeket amikor megláttátok mással? Nekem 6 hónapja ért véget az első kapcsolatom. 5 évig tartott. Én szakítottam, mert rengeteg rossz dolog történt köztünk, de most a szívem szakad meg hogy mással kavar...lehet rám követ vetni, de nem tudok az érzéseim ellen tenni...a szívem megszakad, de az eszem tudja, hogy ez így van jól, hogy külön mentünk...22/L

2012. aug. 10. 21:58
1 2
 11/16 Hole Hunter ***** válasza:

Asszem már nem emlékszem...

44/VF

2012. aug. 10. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

hát nyilván rossz, nekem az segített, hogy olvastam a szerelemről, hogy milyen kémiai reakciók váltják ki az agyban.

egyből rájösz h túlértékelt az egész, ez csak egy érzés amit bizonyos hormonok okoznak, én mivel én már gyerekkoromban is tudatosan nyomtam el az ösztönös dolgokat, így már ezt a hiányérzetet is el tudom nyomni, plusz van egy olyan "gyógyszer" hogy triptofán, természetes dolog, és növeli a melatonin és szerotonin szintet, elvileg nyugtató, altató hatású, de tudni kell h magáta szerelem érzését nagy részben a szerotonin hormon magas termelődése okozza, amikor vége a kapcsoaltnak a hormon termelődése visszaesik, és ez a szakítás utáni depreszzió ennek a hiánytünete.

tudom így durvának hangzik h ilyen egyszerű, de az ember ösztönlény, az érzelmek is ösztönösen jönnek, MINDEN érzelem, és ezeket lehet manipulálni, és miért is ne tennénk, ha így könynebben túljuthatunk a válságos időkön:)

(nekem segített)

2012. aug. 10. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
10/12: Persze, mert logikus eszmefuttatással el lehet nyomni, és meg lehet változtatni az érzelmeket, mi? :D Jót nevettem.
2012. aug. 11. 08:30
 14/16 anonim ***** válasza:
1 és fél évig bànkodtam amig nem jott a mostani pàrom és o teljesen segitett elfeledtetni nagyon szeretem jobban mint a régi szerelmem ot csak gyulolom mennyi fàjdalmat okzott :) de boldog vagyok, hogy ràtalàltam a mostanire o teljesen màs :) (l) vele boldog vagyok és nem okoz fàjdalmat (l) szeretem (l)
2012. aug. 11. 08:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#10-es tudod, amikor igazán szerelmes vagy, olyankor nem törődsz azzal, hogy milyen az ember maga. Mert nem látod. Nem tudod látni. Az, hogy az első perctől kezdve tudod, hogy milyen az illető oké.. én is tudom. Rohadt jó ember ismerő vagyok, de ha beleszeretek, akkor azok a dolgok összemennek a szememben és nem csak az enyémben hanem máséban is. Szóval hiába tudod milyen, akkor is szeretni fogod. Nem tehetsz róla.

És igen, szerintem azzal is tisztában vagyunk mindannyian hogy ezeket csak mi okozzuk magunknak. Igen, mi. De ha életünk végéig várunk a tökéletes férfira/nőre akkor soha a büdös életbe nem lesz normális párkapcsolatunk, mivel olyan hogy tökéletes nem létezik. Nem az Alkonyatban élünk ember.. Minden embernek vannak hibái. Minden ember egyszer úgyis tesz valami rosszat. Hibátlan, tökéletes ember nincs.

Ha meg te annak gondolod magad, csak hajrá. Sajnálj le minket hogy ilyen szerencsétlenek vagyunk, nyugodtan. Taníts meg minket erre a "Nem kell két évig együtt élni valakivel, hogy rájöjjek, hogy az első perctől ilyen volt" dologra. Majd akkor mi is így állunk hozzá.

Csak nehogy egyszer pofára ess.

Kérdező ne haragudj az OFF-ért!! De nem bírtam ki :$

2012. aug. 11. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Szar volt. Igaz 7 hónapig voltunk együtt, de akkor is kegyetlen volt. Fél évet "hevertem". Aztán egyik nap azon kaptam magam, hogy eszembe sem jutott az egész, minden fájdalom elmúlt. De, ha megláttam azért még mindig görcsbe rándult a szívem...

Most újra együtt vagyunk 2 éve és minden csodás.

Ez akkor hülyeség, hogy mindek pazarlunk el éveket egy olyan személyre, aki ilyen és olyan... Ettől élet az élet!!! Ha az illető együtt van egy másikkal, lefogadom, hogy abban a kapcsolatban vannak olyan dolgok is amiért megéri.

2012. aug. 26. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!