Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy éltétek meg az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éltétek meg az első szerelem végét?

Figyelt kérdés
Meddig tartott kiheverni és milyen érzés kapott el titeket amikor megláttátok mással? Nekem 6 hónapja ért véget az első kapcsolatom. 5 évig tartott. Én szakítottam, mert rengeteg rossz dolog történt köztünk, de most a szívem szakad meg hogy mással kavar...lehet rám követ vetni, de nem tudok az érzéseim ellen tenni...a szívem megszakad, de az eszem tudja, hogy ez így van jól, hogy külön mentünk...22/L

2012. aug. 10. 21:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én nem rég kezdtem el az első kapcsolatomat és még tart is, szóval nem tudom milyen a szakítás. De a sok fájdalmat az igen, ismerem. És szörnyen pocsék. Ne aggódj, szerintem senki nem fog elítélni azért hogy rosszul esik. Azt mondják az első szerelem még évekkel később is visszatalálhat hozzánk ha meglátjuk az illetőt. (anyukám mondta)

16/L

2012. aug. 10. 22:00
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de most potyognak a könnyeim...rossz így egyedül...rossz bele gondolni, hogy akivel 5 évig együtt voltál és minden porcikáját ismered és most már öleli...de ennek így kell lennie...
2012. aug. 10. 22:03
 3/16 anonim ***** válasza:
én inkább nem írom le..
2012. aug. 10. 22:04
 4/16 anonim ***** válasza:

Ha téged megköveznek, akkor engem fölakasztanak! :D

Szóval 2,5 évig voltunk együtt. Megcsalt, így szakítottam, de mikor esélyt akartam neki adni az újrakezdésre, akkor kitette a szűröm.(fene a büszke pofáját! :D )

Egy év után tudtam meg, hogy nője van (ő maga közölte velem sms-ben, holott abszolút nem tartottuk a kapcsolatot)

Nagyon rossz volt. Eleinte el sem akartam hinni, hogy elfelejtett, mikor én még mindig gondolok rá minden nap.

Ennek 3 hónapja, és azóta sokat javultam. Igazából csak most kezdek úgy igazán túl lenni a dolgon. De most már kezd nem érdekelni.

24/n

2012. aug. 10. 22:04
 5/16 anonim ***** válasza:

10. es (tehát 16-évesen) volt az első, igazi szerelmi kapcsolatom. 18 éves koromig tartott. Azért lett végem, mert túl laza voltam és más csajokkal is flörtölgettem, de soha senkit nem csókoltam meg és semmi nem történt, de barátnőmnek elege volt ezekből. Akkoriban kb havonta kaptam alkohol mérgezést (többször kórházi kezelés lett belőle), 3x ébredtem detoxban, rászoktam a fűre (mert igazán csak betépve voltam boldog) és a fősuli első félévében 0 (nulla!!) kreditet teljesítettem, és átb@sztak költségtérítésesre. A szüleim elvonóra akartak küldeni 18 évesen... majd összejöttem egy csajjal, akivel azóta már rég szakítottam, de ő segített majdnem mindenről leszokni és nagyjából egyenesbe jött a tanulmány eredményem is, de még mindig fizuson vagyok...

Pontosan tudtam, hogy magamnak köszönhetem azt ahova jutottam, talán ezért is volt, olyan kúrva nehéz feldolgozni mindent.

21/F

2012. aug. 10. 22:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Nekem 10 éve lett vége , két évet voltunk együtt , sokáig nem mertem vele tartani a kapcsolatot és nem hiába , most előkerültünk egymás életében, csak neten beszéltünk és újra ugyanazt érezzük egymás iránt ...

" az igaz szerelem egy életen át tart "

nem tudom mi lesz, fogalmam sincs, de ezt soha nem gondoltam volna én sem , ha más mondja nem én érzem !

2012. aug. 10. 22:09
 7/16 anonim válasza:
Az első szerelem nekem 4 hónapig tartott,egyből beleszerettem a fiúba,úgy éreztem csak vele akarok lenni,de az anyukája utált engem és kitagadta a fiut miattam,a srác az anyukáját választotta és elhagyott.Nem ettem,hibáztattam magam folyamatosan,kórházba kerültem és a srác mindennap irt nekem,hogy más lányokkal találkozgat,meg szeret egy másik lányt,mindennap sirva keltem fel és aludtam el.Borzasztó volt..Ráadásul a srác még meg is alázott engem miután tudta,hogy én miatta lettem beteg.De ahogy megismertem egy fiút aki most is a párom azóta (1 év) sokkal jobb:)..Minden rossz után,jön valami jóó:)..Ne add fel:)
2012. aug. 10. 22:09
 8/16 anonim ***** válasza:
41%

" az igaz szerelem egy életen át tart "

Tudod semmi nem tart örökké mert minden elmúlik egyszer. A boldogság, a bánat, és a szerelem is. A szerelem egy illúzió és nem ez tartja egybe a kapcsolatot hanem két egészséges belsővel rendelkező ember önzetlen szeretetet. És ehhez bizony két ember kell.

2012. aug. 10. 22:15
 9/16 A kérdező kommentje:
én is sokat mesélhetnék erről az 5 évről. eleve 10 év korkülömbség volt köztünk. Kb 2 havonta megcsinálta azt hogy elment egy hétvégén inni és akkor 3 napig nem láttam és elitta az összes pénzünket. (együtt éltünk) Megalázott mások elött, levoltam nézve, hogy alig keresek valamit(de amikor nem dolgozott akkor jó volt az én pénzem). Novemberben szétverte az egész házat, mert elhagytam ezek miatt. ebből rendőrségi ügy lett és én h*lye még ezt is megbocsájtottam neki, de februárban betett az a kaput, hogy elment bulizni és másnap délután került haza ugy hogy egy idegen csaj társaságában látták. azóta próbálta magát vissza könyörögni, de mindig erőssebb voltam a megbocsájtásnál...próbálom azzal vigasztalni magam, hogy ezek után én lennék a legnagyobb marha ha megbocsájtanék és hogy ő nem érdemel meg engem, de szeretnék már előre lépni az időben, hogy teljesen elfelejtsem őt...
2012. aug. 10. 22:15
 10/16 anonim ***** válasza:
2%

Tudod nagy boldogságtalanság vár rád, képtelen vagy a múltat lezárni és a saját belsődet helyrerakni.

Nem tudlak sajnálni egyikőtöket sem mindenki azt kapta az élettől amit belefektetett.

Számomra felfoghatatlan, hogy a szerelemtől elvakulva és gyáván nem meritek feltenni azokat a kérdéseket amiből kiderülne, hogy a párotok felnőtt ember és, hogy helyén van a személyisége. Nem kell két évig együtt élni valakivel, hogy rájöjjek, hogy az első perctől ilyen volt.

És azt hiszed, hogy te neked kijár a boldogság mikor mást sem csinálsz csak őrlöd magadat. És bizony rövid az élet és nem, hogy elvesztegettél 5 évet de még hónapokkal rövidíted az életed. De a csalódás az élet része csak van aki tanul belőle.

2012. aug. 10. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!