Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erdemes? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Szeretek egy fiut.Titokban o is engem,de szegyenlosebb es ezt meg nem mondta a szemembe.Vajon kerdezzem meg en ha csak ketten vagyunk?!?Vagy mit gondoltok mit tegyek?Mast hiaba tennek oda ,hogy kerdezze meg ,mert annak ugy sem mondana meg...Kell egy fiu de mas nincs..Lecci irjatok kommit/privaton ,hogy ti mit csinalnatok az adott helyzetben..Koszi...#szerelem #keresek fiut
2012. aug. 10. 16:30
1/17 anonim válasza:
"Kell egy fiu de mas nincs."
Na, ebből semmi jó nem fog kisülni. Menj inkább vissza játszani, és szeptembertől jobban figyelj a nyelvtanórán, hátha megtanulsz helyesen írni.
2/17 A kérdező kommentje:
Nincs magyar billentyuzetem :P
2012. aug. 10. 16:34
3/17 A kérdező kommentje:
Jo azon kivul van egy rakas meg de nem olyan szepek es nem tetszenek..
2012. aug. 10. 16:35
4/17 anonim válasza:
Neked hogy esne ha valaki ezt mondana neked?Ne jatssz az erzeseivel,es amugy sem erdemled meg,ezek szerint.Ugy latom gyerek vagy meg ehhez.
5/17 A kérdező kommentje:
Hat nem leszek kapcsolatban egy olyan aki ,,semmit'' nem tud...Nem talalnak hozzam...
2012. aug. 10. 16:41
6/17 A kérdező kommentje:
*olyannal
2012. aug. 10. 16:41
7/17 anonim válasza:
Mondj neki 2 ertelmü dolgokat, flörtölj.
Aztan ha kettesben maradtok, mar csak flörtölj. Elöbb utobb csak le fog neki esni a dolog.
8/17 Mókusgyilkos válasza:
nem az ékezetek hiányával van a baj :D..
az milyen már h jaj ő a legszebb és akkor ő kell XD am:
szóval ha jól értem neked még nem mondott semmi arra utalót a csávó h "szeretne" [hehe :D jót nevettem.] és másnak se de te TUDOD h igen. miért is ?XD
hány évesek vagytok ti bakker 13 ?XD
9/17 anonim válasza:
Nem vagy méltó a 'nem magyar' billentyűzet használatára, Gyermekem..
10/17 A kérdező kommentje:
Az van,hogy mindkettonk utan jar a gimi...,Jo baratok vagyunk sok idot toltunk egyutt...Latom nincs aki aggyon egy rendes valaszt a dologra...
2012. aug. 10. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!