Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan találkozott a szerelmével?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 12:50
2/13 anonim válasza:
1 kocsmába szivtam a jointomat... és odajött h a haverom merre van :D és szerelem lett a vége
3/13 A kérdező kommentje:
eddig nem rossz :D
2012. aug. 8. 12:53
4/13 anonim válasza:
Ugyanabba a kocsmába jártunk és részben egy volt a haveri körünk.
5/13 anonim válasza:
azt a csaj szivta miután eloltottam a dekket :)
7/13 anonim válasza:
Én itt ismertem meg a gyakon :D Nagyon szeretem,remélem nem is fog ez az érzés változni :D
8/13 anonim válasza:
Első- gimiben tanár volt, ahova jártam egykor
Második- Egyetem csop.társ
9/13 anonim válasza:
A barátnőm és a volt barátja mutatták be nekem a a barátnőm volt barátjának a legjobb barátját. Elmentünk egy dupla randira és sikerrel végződött nekünk.
10/13 anonim válasza:
A Párom♥ és én itt találtunk egymásra. Ne legyen félreértés, egyáltalán nem állt szándékomban itt keresni párt, de így alakult. Tavaly márc.ba regeltem, egy kérdésemre kerestem választ, bár nem kaptam.. De elég sokat hsz-eltem. Aztán idén febr. egyik este, szex-szerelem kategóriába elkeseredésében kiírt egy párkereső kérdést egy fiú, s ott már nagyban beszélgettek, 1ik hsz-elővel kezdtünk beszélgetni, maj privát, msn, idővel személyes tali, Ő♥ jött le hozzám. Bár a nagy távolság ellenére is jól meg vagyunk. Szeretlek Kedvesem!
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!