Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak! Tudnátok szeretni egy nálatoknál 20,30 évvel fiatalabb lányt? Komolyan gondolnátok vele?
Vicces, hogy az emberek milyen rosszindulatúak tudnak lenni, ha valaki nem olyan, mint az átlag...
Kedves Író,
Én teljesen magamra ismertem a soraidből. Én is ilyen személyiségű ember voltam / vagyok / leszek. Szerintem nem tinédzserdac szól belőled.
Úgy vélem az, hogy egy 20-30 évvel idősebb férfit tudsz elképzelni magad mellé, teljesen érthető.
De elsősorban a legfontosabb, hogy ez személyiségfüggő. Sok harmincas, ötvenes vagy akár hetvenes éveiben járó pasi viselkedik gyerekként és sok fiatal srác tud viselkedni felnőttként. (Persze ez nőkkel is így van - jelentem ki, mielőtt valaki valami pasigyűlölő feministának néz...)
Továbbá sajnos az is elképzelhető, hogy a férfiak szívesen kihasználnak egy fiatal lányt. - Ezt kétségtelenül tudni, érezni fogod, mert a szerelem olyan dolog, amit nem lehet megjátszani. A szerelem egy nagyszerű lehetőség, amit ha jön, meg kell ragadni, bele kell mártózni, s ha lehet, meg kell tartani (ha pedig nem jön össze, akkor el kell engedni.)
Rövid gondolatsorom konklúziójául pedig csak annyit írnék: egy párkapcsolat nem a kortól, hanem az érzelmi érettségtől függ.
Üdvözlettel,
Anna

Én 36 éves vagyok, nem kezdenék egy 16 éves kislánnyal. Hiszen te még nagykorú sem vagy. A gondolataid amúgy nagyfokú éretlenségről árulkodnak.:) Hidd el, jó lesz neked egy huszonegypár éves srác is, csak találd meg a megfelelőt.
A 30 fölöttiek java része pedig csak megdugni akarna, ne legyenek illúzióid.

A világon mindenre van példa, erre is.
Nyilván van gyakoriság, meg valószínűség is a világon, de a kor korántsem az meghatározó tényező az életben.
Sok mindent befolyásol, de nem dönt el semmit.
A szerelem, meg nem ismer határokat, - semmiben!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!