Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak! Tudnátok szeretni egy nálatoknál 20,30 évvel fiatalabb lányt? Komolyan gondolnátok vele?
Jah, az előbb szólóknak igazuk van, ami nekem a kérdésből lejött: "félnek tőlem"-valami hiba van benned, amit a korodbeli fiúkra próbálsz áthárítani, elég átlátszóan, "szánalmas kisfiúkban"-sokszor elutasítottak, ezért is másokat okolsz, "az érett férfiak annyira mások"-naív vagy, "csupa olyan téma érdekel, amiről a kortársaimnak fogalmuk sincs"-és sznob(emellett nem kicsit beképzelt).
Valójában csodálkoznák is, ha a korodbeli fiúk egyáltalán szóba állnának veled.
igaza van minden előttem szólónak...apakomlexus, beképzeltség, éretlenség...stb...
most vagy benne a dac korszakba, a kamaszságba....teljesen normális, ha azt hiszed hogy te más vagy, te különb vagy stb...ennyi idősen mindenki azt hiszi...hidd el pár év s mint ahogy előttem is megírták röhögni fogsz ezen hogy "Úristen milyen kis h*lye voltam"...;) Én tudom, én is azt hittem ennyi idősen hogy más vagyok, én se jártam bulizni (bár nem is engedtek 18-ig) de nem is hiányzott...magamnak való voltam...és láss csodát, megtaláltam akit kerestem és már 5 éve együtt vagyunk...:)
csak bírd kivárni míg találsz egy KORBAN hozzád illőt és meglátod hogy nem is kell a "pótapa"...;) A 20-30 év az rengeteg, gondolj csak bele...te vagy 16 Ő 46...neagyjisten összejönne veled, 20 évesen szülsz neki akkor Ő már 50...a gyerek 18 lesz Ő 68...azt akarod hogy azt higgyék hogy a nagyapja?? vagy éppenséggel meg se érje hogy a gyereke 18 lesz??
kicsit mérlegelni kicsilány...nagyon fiatal vagy még ilyen "nagy" dolgokhoz...
járj ki, nyitott szemmel, ismerkedj stb...
N23
Tudnám szeretni, de csak ha nem egy bőgőmasina. Ja és no szex.
21F :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!