Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ember mikor számit bisexnek? (lentiek alapján) én az vagyok? OO
Figyelt kérdés
nem vagyok benne biztos de szerintem az vagyok..csak mert van egy lany akiröl mindig fantazialgatok, es k.rvara tetszik:/ azert ez most egy gyenge ferde hajlam amitö meg nem vagyok az vagy mar annak szamitok? Oo2012. aug. 6. 14:37
1/7 anonim válasza:
igen, biszexuális vagy, esetleg divatleszbi
3/7 anonim válasza:
Ha csak egy van, akkor szerintem nem vagy az. Inkább van valami, ami tetszik benne, és titkon irigyled.
4/7 A kérdező kommentje:
1. válaszolonak nem vagyok lezbi mert fiukat is szeretem:D
2012. aug. 6. 14:43
5/7 anonim válasza:
szerintem ha már fantáziálsz rajta akkor ki is kéne minél hamarabb próbálnod :) Nekem is ugyanígy kezdődött hogy egy fiú megtetszett és fantáziálgattam róla és már egy időre rá majdnem belebetegettem hogy nem csinálhatom viszont mikor egy másik bi fiúval csináltam mintha felszabadultam volna... még mindig néha-néha összejárunk viszont folyamatosan mindig van barátnőm :) (15/f)
6/7 anonim válasza:
Próbáld ki, és ne akarj ilyen címkéket magadra, hogy biszex, hetero, leszbi... akkor vagy az, ha úgy érzed! 16L
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a normaalis valaszokat:)) megfodagom öket:ÖÖ
2012. aug. 12. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!