Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érez ilyet az ember?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MammaMia kérdése:

Miért érez ilyet az ember? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a barátommal.Én 19 vagyok ő 20.Eddig viszonylag jól megvoltunk,de egyik nap amikor itt aludt beszélgettünk,és azt mondta hogy látott valami filmet,és kicsit furcsán hatott rá.Úgy érzi nem akar már egy nő mellett maradni,és a régi dolgait amit ellenem elkövetett nyugodtan megbosszulhatom(feküdjek le egy másik sráccal).Én erre kiakadtam és nem is aludtunk együtt.Majd másnap azt mondta megbánta és nem gondolta komolyan,sajnálja hogy eddig nem becsült meg.Ma pedig azzal jött hogy bulizzunk,meg többet akar lenni a haverjaival eddig pedig nem is vágyott rá.Mit tegyek?
2012. júl. 22. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el bulizni vele, és enged haverozni.
2012. júl. 22. 12:05
 2/8 A kérdező kommentje:
én elengedem nem arról van szó.:( csak nem értem hogy eddig semmi ilyen kívánsága nem volt,soha nem engedett el sehová még a barátaimmal se most meg menjek és had menjen ő is.
2012. júl. 22. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ez vagy jó vagy rossz. Mivel nem tudjuk melyik film volt és hogyan hatott rá, így meglepetés. Az is lehet hogy ő ki akarja élni magát hirtelen, ami neked rossz. De az is lehet hogy szabadságot akar adni neked, ami jó. Reméljük az utóbbi.
2012. júl. 22. 12:16
 4/8 A kérdező kommentje:

projectx és old school

ezt a kettőt látta:(

2012. júl. 22. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Kiszeretett belőled.
2012. júl. 30. 22:58
 6/8 anonim válasza:

Szerintem éretlen egy komoly kapcsolatra. Menj bulizni és engedd haverozni is de ne várj tőle sokat. Legyél nyitott egy uj kapcsolatra mert érzelmileg kissé gyenge ez a srác. Meg agyilag is ha nem becsül meg.

L/37

2012. júl. 31. 06:35
 7/8 A kérdező kommentje:
hát ebben lehet hogy igazatok van.nem értem őt amikor mindene megvan,és én is itt vagyok neki mi kell ennél több?miért lesz azzal nagyfiú ha minél több lánnyal összefekszik.na mindegy ő tudja
2012. aug. 3. 00:29
 8/8 anonim válasza:

Ezek szerint szakitottatok? Ha igen jol jártál, de tényleg! Nem érdemes kinlodni egy ilyen mellett!

L/37-es voltam megint.

2012. aug. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!