Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből tudhatom, hogy komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatom, hogy komoly kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés
Nem olyan hosszú ideje (2 hónapja) vagyunk együtt a barátommal,akit nagyon szeretek. Jól megalapozott a kapcsolat mert úgy is tudunk egymásra tekinteni mint barátok,viszont az érzelmeket nem fojtjuk el. Az egyetlen probléma az ,hogy nem tudom honnan tudhatnám,hogy komoly kapcsolatot akar mert mindig attól félek hogy elveszítem. Én 18 éves vagyok ő 23. Sok csajnak bejön de még nem adott okot a bizalmatlanságra és úgy látom hogy csak barátilag szereti őket. A komolytalan válaszok kíméljenek ! 18/L

2012. aug. 5. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
A leg egyszerűbb módja ennek a nyílt és egyenes beszéd, egy adott pillanatban = a megfelelőben( tedd fel neki ezt a kérdést, és tőle biztos választ kaphatsz.
2012. aug. 5. 20:34
 2/6 A kérdező kommentje:
De ennyi idő után ilyet kérdezni szerintem még elég furcsa lenne. Viszont rég óta ismerem (látásból 4-5 éve, komolyabban másfél éve) és biztosan állíthatom hogy én mindenkinél jobban szeretem és akár az egész életemet el tudná vele képzelni ( most ne mondjátok azt hogy ez a gyerekes kijelentés mert feltételes módban írtam! )
2012. aug. 5. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Az együtt töltött évek száma az egyetlen mérője ennek a dolognak. Ha lenne biztos módszer arra, hogy mikor gondolják a felek "komolyan" a kapcsolatot, akkor sosem lenne szakítás a világon.

Ha bízol benne, akkor neked is jobb. Ha nem féltékenykedsz, akkor neki is jobb mert ezzel jelzed, hogy bízol benne. Egy idő után túl sok a félelem érzése benned, akkor neki az terhes lesz és zavaróvá válhat. Tisztázd magadban ezt, s adj neki teret nehogy túlzottan egymásra telepedjetek. Ha meg akar csalni, akkor úgy is megteszi, s ha nem csal meg, akkor nem azért nem fogja megtenni mert te parázol ettől, hanem azért mert szeret téged. S neked ez kell. Semmi más dolgod nincs mint bízni benne. Ha ezt tudod teljesíteni akkor te mindent megtettél. De ez olyan mint a páros tánc. Hiába vagy te nagyon jó táncos ha a másik fél nem az. Tehát: akkor is lehet szakítás a vége ha ő másképp gondolkodik. S ez ellen nem tudsz tenni semmit, csak megadni a jót.

2012. aug. 5. 20:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ sokat segített mert igazad van. Teljesen megbízok benne ő a legegyenesebb ember akit ismerek (és ezt azelőtt is így gondoltam mielőtt összejöttünk volna).
2012. aug. 5. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbál ne stresszelni ezen, hanem élvezni, hogy van egy jó kapcsolatod. Ne tegyél fel neki ezzel kapcsolatban kérdéseket, mert szerintem ettől a kérdéstől még az a pasi is megfutamodna, aki komolyan gondolja :) Ráadásul még elég kevés ideje vagytok együtt, szóval lehet, hogy még ő sem tudja erre pontosan a választ. Majd idővel alakul a dolog. Szeresd őt, örülj, hogy van neked, de próbálj ne nagyon rátelepedni, mert azt tényleg nem bírják a férfiak. Viszont azért nem kell naivnak lenni a nagy szerelemtől. Amit leírtál, az alapján nincs aggódnivalód. A pasi pont annyira gondolja komolyan, amennyire ebben a helyzetben kell.
2012. aug. 5. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az utolsó vagyok és még eszembe jutott pár dolog. Ha bemutat a barátainak, a szüleinek, az jó jel. Ha igyekszik sok időt tölteni veled és mindezt nem csak akkor teszi, amikor szexeltek, az arra utal, hogy szeret. Tehát ha úgy bánik veled, mint ahogy egy barátnővel szokás, akkor nincs aggódnivalód.
2012. aug. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!