Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet szexből szerelem?
A következő a történet. Még novemberben jártam egy sráccal. Szakítás után sehogy sem tudtam kiverni a fejemből. Míg együtt voltunk nem feküdtünk le. Aztán 1 honapig nem taliztunk, majd pár együtt alvás után, és rengeteg együtt töltött idő után lefekudtünk. Kb szakítás után 4honappal. Most megegyeztünk h maradunk a szexnél, de semmi kapcsolat. Szerintetek előfordúlhat h belémszeret???
( amugy szereti az volt csaját, akivel előttem járt, ezert is lett vege, de a szakitasuknak mar mindjart 1 eve)
Ha a fiú abban egyezik meg veled, hogy csak szex, ráadásul mást szeret, szerinted majd téged fog feleségül venni? Hány éves vagy, 15?
Atya ég, milyen nők vannak...
Kialakulhat, de csupán ennek reményében belemenni egy szexkapcsolatba, tiszta önkínzás és keserűség. Mert míg ő csak "használ" téged, te teljesen beleszeretsz..és ha neki úgy tartja kedve, ismerkedik másokkal is, és mi van ha valaki másba szeret bele, valami másért, úgy, hogy tőle szexet sem kapott?
Nyilván te is azért menté bele ebbe mert reménykedsz, hogy ezzel megtudod fogni őt magadnak. Egy próbát megér, mert nem kizárt, hogy közben a szívét is meghódítod, de ne éld bele magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!