Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e esélyem, hogy találjak egy normális lányt?
Van-e esélyem egy olyan magyar lányt találni aki amellett, hogy csinos és szép:
- művelt és értelmes
- van véleménye saját magáról és a világról
- szereti a művészetet és nyitott a világra
- ennek ellenére nem sznob vagy nagyképü, hanem tiszteletudó
- mégis van benne kiálás és egyfajta egészséges büszkeség
- tud beszélni, nem nyávog és vagyok helyett, "vok-ot" vagy légyszíves helyet, "léccit" ír
- nem álszent, hanem felválalja a szenvedélyét, szexualitását, vágyait, olyan naturalista alkat
- ennek ellenére nem ribi, hanem becsületes és hűséges társ
- a normális, művelt férfiakra bukik és nem a "zselésagyu" izomfiuka
- és persze lehetőleg nincs kapcsolatban, hanem
egyedülálló és nem több száz kilóméterre él tőlem
Mennyi az esélyem?
Már, hogy ne érdekelne a belső?? Elsőnek a külsejét látod igaz, de ha egy halvány szikra, vagy épp valami megfog, akár egy mosoly... nem számítanak a hibák, majd az ember a belsőjébe szeret benne. Ez hatalmas butaság!!!
Vagy esetleg éppen ezért születnek barátságból szerelmek, a belsője miatt!
19/N
Értelmesnek tartom magam, viszont nem igazán köt le az irodalom és a történelem. Szeretem a verseket, de nem úgy, hogy órákat beszélni a nagy semmiről amit el lehet mondani 2 mondatban is. A művészeti dolgoknak érzelmi értéke van amikről felesleges beszélni. Vagy van valakinek szépérzéke vagy nincs, érezni kell.
Azokkal szemben vagyok tisztelettudó akik kiérdemlik. Nem szeretem az ilyen csipkelődéseket, szerintem a szeretetet egyenesen jó kifejezni.
Általában keveset beszélek pedig szeretek beszélgetni csak nem szoktam hozzá, mert kevés emberrel van bármiféle kapcsolatom.
Velem inkább az a baj, hogy nem tudom megjátszani magam, túl őszinte vagyok. Álszentség nem értem mit jelent neked ebben a formában. Nem vagyok aszexuális.
Ha szeretném a párom nyilván hűséges lennék.
Nem szeretem a zselés hajat, nem jó benne matatni. :D Annyi izom azért legyen a fickón, hogy egészségesnek nézzen ki és ne legyek erősebb nála. :D
21/N
Amúgy a kiállás 2 l, helyett is 2 t. :D
Ez sem éppen a legbonyolultabb kérdés.
Az esélyed 0.0%.
Ha listát felét törölnénk sem lenne másképp a helyzet.
12. válaszadó! Igenis vannak olyan, értelmes, művelt nők akik az emberi értékeket nézik és ha el is kápráztatja néha-néha őket egy izmosabb test, ez századrangú dolog náluk, mint ahogy az anyagiak is. Lehet tényleg a 15 éves ribikből és általában a magyar lányok többségéből indulsz ki, de menj el pl. Belgiumba! Teljesen másak a nők, az a pasi aki itt az izomagyú, Don Juan aki kanállal falja a nőket, ott csak egy primitív paraszt, aki legfeljebb csak néhának ringyónak kell.
Nem véletlen írtam amúgy hogy, MAGYAR lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!