Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munka, vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka, vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal, teljesen belezúgtam azt hiszem, mivel hosszú idő óta úgy érzem hogy ő az egyetlen aki úgy valóban érdeklődik irántam, és nem csak barátkozási szándékai vannak. Természetesen nem szeretnék elsietni semmit, és érzem hogy ő is így gondolja.

Kicsit messze lakik tőlem (Én Pest, ő Kecskemét) és az a helyzet állt elő, hogy végre ismét találkozhatunk, amikor is alkalom nyílik arra hogy hatalmas lépést tegyünk egymás felé. Viszont most jön a bibi, a cégnél ahol dolgozom, van aznap egy NAGYON fontos ülésezés-sorozat (nem szeretném részletezni) ami az egész napomat felemészteni délelőttől késő estig, és ha azon nem jelenek meg akkor szinte biztos hogy az az állásomba fog kerülni. Vagy ha netán mégse, hát körülbelül a lábtörlő szintjére süllyedek vissza a főnököm szemében.

Ellenben ha nem találkozom aznap a lánnyal, félő hogy elveszti az érdeklődését irántam, mert munkában néha én is és ő is igen elfoglaltak vagyunk, nagyon nehéz időt szakitanunk egy egyszerű találkozóra is, az előbb emlitett találkozó pedig fordulópont lehet kettőnknek.

Szívem szerint nem mennék be dolgozni, de tudom jól hogy ennek igen súlyos következményei lehetnek, viszont ha nem lépem meg felé ezt a lépést, akkor egy eléggé nagy űrt támasztanék magamban...

Kis segitséget, véleményeket várnék hogy ti mit láttok helyesebb döntésnek? Biztos jövedelem, vagy bátran tegyem kockára az állásom Őérte?

2012. aug. 3. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nőként a munkára szavazok. Senkiért ne tedd kockára a megélhetésed. Hiába van szerelmed ha a híd alatt kell laknotok. Amúgy meg ha normális az illető és komolyan gondolja, akkor ez nem tántoríthatja el.
2012. aug. 3. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én bemennék dolgozni. A munka fontos dolog, kár lenne felrúgni egy lányért. Nemrég ismeritek egymást, tehát semmi sem biztos. Ha ő is elfoglalt ember, akkor meg fogja érteni. Csak ajánlj fel másik időpontot! 21N
2012. aug. 3. 23:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva voltam már mindkét helyzet legalján egyszerre, volt idő hogy alig volt kajára is pénzem, emellett elviselhetetlen magány uralkodott rajtam (20-21 éves koromban mikor is teljesen önállóvá kellett válnom). Így éltem pár évig, és az igazat megvallva, kisebb gondom volt az hogy hogyan fogok megélni, mint az az elviselhetetlen több éves lelki magány.
2012. aug. 3. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Beszélj a lánnyal, mondd el neki, amit ide leírtál. Meg fogja érteni, ha normális. Főleg, ha ez egyszeri alkalom. Amúgy nekem volt egy pasim, aki folyton dolgozott és ezért rendszerint elkésett a randikról, vagy akár le is mondott egy egy randit. Először szó nélkül megértettem, de később nem tudtam másra gondolni, minthogy nem vagyok neki elég fontos, vagy hogy szimplán nincs hozzám kedve és a munka jó ürügy.

Szóval szerintem a lány meg fogja érteni, beszéld meg vele és menj be dolgozni.

2012. aug. 3. 23:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Döntöttem, nem megyek dolgozni. Lesz ami lesz, de úgy érzem ha ezt nem lépem meg akkor jobban fogom bánni, minthogy egy ideig cseszegessenek a munkahelyemen... Nem volt bölcs döntés elismerem, de így éreztem helyesnek. Köszönöm a válaszaitokat!
2012. aug. 5. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!