Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erjem el hogy belem szeressen?
Figyelt kérdés
A story hogy az évkülömbség parányi két év és a baj csak egy neki már tetszik valaki. Volt már egy kisebb vallomási akcióm :D annyit mondtam hogy bejön de semmilyen választ kaptam azt mondta semmi baj. Gyakran lájkolja a képeim és kommentbe írja hogy szép vagyok de szerintem ez csak baráti alapon van.2012. aug. 3. 04:23
1/5 anonim válasza:
Első lépés: Likvidáld azt aki tetszik neki
2/5 anonim válasza:
Úgy hogy ne avatkozz bele az életébe! Ennyi a megoldás.Aki pedig bele avatkozik rossz cselekedettel az életébe,az bűn.
3/5 anonim válasza:
Ne legyél kis naív! Neked kéne egy olyan "szerelem" amit úgy kell kiharcolni? Ezek a dolgok vagy jönnek, vagy nem. Nem lehet erőltetni, különben nevetségessé válsz előtte, és gondolom azt te sem szeretnéd, hogy a barátaival rajtad röhögjenek. Nehéz az élet....
4/5 anonim válasza:
Hát, mivel az egyenes vallomás nem jött be, és az sem hogy foglalkozol vele, csináld fordítva. Ne foglalkozz vele, tegyél úgy mint aki már teljesen kiszeretett belőle (bár ez még szerelemnek nem hívható de érted mire gondolok) Ne ossz meg vele magadról minden infót, hogy mit csinálsz vagy ilyesmi, csak 1-2 dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!