Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érez irántam valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez irántam valamit?

Figyelt kérdés

Szóval. Egyszer voltam a közeli faluban az unokatesómnál.. ott rögtön a szemembe villant.az egyik jó képű haverja, Ádá

m. Eleinte kicsit furi volt velem, biztosra vettem hogy ilyen szuper pasinak nem tetszhetek. Még aznap este bejelöltem facen, írtam neki, és kedvesen válaszolt, kérdezte hogy még ott e vagyok..

Másnap vártam a buszt az un.tesómmal aztán épp jött motorkával és megált. Írogattunk sokat fb-n igaz párszor rámírt, de legtöbbnyire én kezdeményeztem az írkodást. Na olyan dolgokat írt hogu utalt rá hogy tetszem neki.

Aztán kimentünk kettesben, kicsit rosszul sikerült, nem találtuk meg a közös hangot :(

Szerintem kicsit ő is elvolt keseredve mert láttam rajta.

Aztán írogattunk továbbra is, sokat láttam. Tegnap előtt megismerkedtem az egyik legjobb barátjával Krisztiánnal, bejelölt rögtön , kezdett írni hogy helyes vagyok stb. Mondtam az Ádámnak h udvarol a barátod.. erre tiszta bunkón írt, mintha féltékeny lenne.. ma kimentünk a barátja, ő és én.. mellém ült ... Mindig közelebb közelebb jött.. de nem volt semmi.. miért? Szerintetek nem akar tőlem semmit? Én lány vagyok és 14. Ő fiú és 17.

2012. aug. 3. 01:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki:)
2012. aug. 3. 01:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha lépne valamit, mert így nem fogom sokáog bírni idegekkel :/ :D amúgy írna még pár ember? Kíváncsi vagyok a többiek válaszára, ne legyetek lusták elolvasni!:D
2012. aug. 3. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:
jaj, de viccesen írsz:D Motorka:D
2012. aug. 3. 14:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, szlovákiai vagyok és a nálunk élő magyarok hívják úgy hogy 'motorka' mert magyarul az motort jelent.. :D
2012. aug. 3. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, nem rosszindulatbol írtam, tényleg aranyos:) Azt ugye tudod, hogy ez magyarul "kicsi motor"-t jelent? :)
2012. aug. 3. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, már rájöttem :)
2012. aug. 3. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!