Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érez semmit irántam?! Vagy nem meri kimondani hogy nem akar semmit?
Sziasztok!
Van egy srác 1 hónapja kavarunk :) nagyon jó és szépen indult az eleje..aztán kb 1-2 hete megváltozott hirtelen..:/
Leültünk beszélgetni hogy most akkor mi is van... de ő azt mondta hogy nem érez semmit irántam :/ .. de nem akar elhagyni,mert tetszek neki nagyon meg minden.. de nem szeret..:// ..
én nem erőltetem hogy találkozzunk..megvárom ameddig ő mondja hogy találkozzunk( mondja is ) minden 2.-3. napon talizunk :))! elvagyunk,poénkodunk sokat.. mint két legjobb barát ..!
kitettük az egyik közösségi oldalra hogy együtt vagyunk,a volt b.nője írt neki valami zenét az üzenő falára,letörölte és azt mondta hogy neki ne írogasson az üzenőfalára mert b.nője vagyok..!
de nem érez semmit ..:S
mégis mit tegyek??:SS jól érzem magam vele..minden jó.. csak éppen nem érez ő semmit... ://
tanácsot szeretnék kérni! előre is köszönöm ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!