Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érez semmit irántam?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bettyke66 kérdése:

Nem érez semmit irántam?! Vagy nem meri kimondani hogy nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác 1 hónapja kavarunk :) nagyon jó és szépen indult az eleje..aztán kb 1-2 hete megváltozott hirtelen..:/

Leültünk beszélgetni hogy most akkor mi is van... de ő azt mondta hogy nem érez semmit irántam :/ .. de nem akar elhagyni,mert tetszek neki nagyon meg minden.. de nem szeret..:// ..

én nem erőltetem hogy találkozzunk..megvárom ameddig ő mondja hogy találkozzunk( mondja is ) minden 2.-3. napon talizunk :))! elvagyunk,poénkodunk sokat.. mint két legjobb barát ..!

kitettük az egyik közösségi oldalra hogy együtt vagyunk,a volt b.nője írt neki valami zenét az üzenő falára,letörölte és azt mondta hogy neki ne írogasson az üzenőfalára mert b.nője vagyok..!

de nem érez semmit ..:S

mégis mit tegyek??:SS jól érzem magam vele..minden jó.. csak éppen nem érez ő semmit... ://

tanácsot szeretnék kérni! előre is köszönöm ..

2012. máj. 9. 11:39
 1/1 anonim ***** válasza:
nehéz eset. Ha nem érez semmit irántad, akkor miért vagytok együtt. Oké, hogy tetszel neki, meg minden, de ez nem elég egy párkapcsolathoz. Ha meg kiírtátok agy közösségi oldalra, hogy KAPCSOLATBAN vagytok, akkor hogy is van ez??? Szerintem hagy a srácot, mert csak tetszésen, meg jó barátságon alapuló "párkapcsolatról" még nem nagyon hallottam. Lehet, hogy túl drasztikus vagyok, de szerintem hagyd ott, és keress valakit, aki szeret, nem pedig csak jó haverok vagytok. A szavaidból kiveszem, hogy te sem vagy nagyon odáig a helyzetért, meg a srácért sem, ha hagyod, hogy ő hívjon, és te nem hívod. A tanácsom: Hagyd a srácot aki haver, és keress egy olyat aki a PÁROD akar lenni, mert szeret. sok sikert. :)
2012. máj. 9. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!