Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Érez valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Érez valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Ebbe a srácba még kb 2 évvel ezelőtt bele voltam esve, és el is mondtam neki. Ő nem viszonozta. (Akkor még nem igazán ismertük egymást) Teltek az évek, és nagyon jóba lettünk. Tavaly nyáron beleestem megint, mert egy nap vele voltam és félreérthető dolgokat csinált. Megfogta a kezem (összekulcsolva...), puszi stb. A barátnőm megkérdezte, h mit gondol rólam, de a srác nem adott értelmes választ. Nyár után legközelebb év végén találkoztunk. A suliba kellett ballagásra készíteni díszt a nyolcadikasoknak, és ő is besegített. Már megint kezdte a félre érhető dolgait. Barátnője is volt, ráadásul nap végén kiderült, h egy másik lányba szerelmes. Teljesen összezavarodtam. Ezután még taliztunk párszor, ugyanezeket csinálta. Legutóbb komolyan azt hittem, hogy megcsókol... Nem értem. Rákérdezzek, hogy mi van vele? Mit tegyek? Véleményeket kérek!

L/14

2012. aug. 2. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
szórakozik... valahol levezeti a kanosságát... Ne hagyd.
2012. aug. 2. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
hogy mit csinálj?Tanulj neked még azt kell csinálni
2012. aug. 2. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
szilvásgombócot, mert azt szeretem
2012. aug. 2. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Többi válaszoló! Ha így érzi jól magát akkor nyugodtan pasizhat. A szerelem nincs korhoz kötve.

Szerintem beszéld meg a fiúval hogy csak barátok maradtok, mert ez így nem tiszta. Látszik hogy nem szeret téged ha már akkor nem viszonozta. Szerintem most se van oda érted. Te oda vagy érte? 14/f

2012. aug. 2. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szilvásbuktás kommentelőnek a választ, jót nevettem! :D Nos valószínűleg akkor azért nem viszonozta, mivel negyedikes voltam, és nem ismert. Bírom a srácot, szívesen összejönnék vele, de most nem vagyok fülig belézúgva.
2012. aug. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!