Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? SOS
Gerinctelen ribanc vagy te is. Fél évig csalod a "párod" és el vagy bizonytalanodva, hogy mit csinálj? Hát van neked eszed, ember? Fél éve csalod, b@szd szájba!!!
Rég ott kellett volna hagynod. Istenem, miért van ennyi h*lye p*csa a világon?
Szia,én lány vagyok,és én is jártam hasonló helyzetben,csak éppen fordítva,ugyanis az,akit a legjobban szerettem,megcsalt egyszerre három lánnyal.Teljesen összetörtem.Nagyon fájt..Próbálok segíteni,de nagyon utolsó dolog amit teszel! Miért nem mondod meg simán a párodnak ,hogy megcsaltad?! Tudod te milyen érzés hazugságban élni?
És a kérdés ,mi szerint "kit válasszak"....Ez annyira...visszataszító,hogy egy nő ilyen aljas,már megbocsás.Én tudom milyen érzés ,mikor összetörik a szíved,és a párod ezt nem érdemli meg!
Aztán meg ez a megfogalmazás,nagyon kiábrándító...Fél éve csalod?! És még nem égett le a pofádról a bőr?..
Szegény pasi,jól melléfogott a párválasztásban..
Erre nincs tanács,ha a szeretőd választod,akkor lehet,hogy őt is megcsalod..Ha a párod,...na...ezt hagyuk.
Van egy olyan mondás,hogy nem szerettél volna bele a másik személybe,ha az elsőt igazán szeretted volna.De miről beszélünk ha te csak d.ugni vagy vele?..
Erről neked kell döntened...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!