Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van még esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esélyem? (kérlek)

Figyelt kérdés

1 évvel ezelőtt épp jártam egy sráccal, akibe fülig belezúgtam, de közben jó barátságba kerültem egy másikkal. A páromról kiderült, hogy egy tuskó, de sajnos akkor már fülig szerelmes voltam belé. Szakítottunk. A srác barátommal egy hullámhosszon voltunk, nagyon megszerettem, fontos lett a számomra. Fülig szerelmes lett belém. Halálosan. Én folyton elutasítottam, mert betegesen szerettem a másikat. Majd a sok szép szó hallatán, beadva a derekam az udvarlásának, csókolóztam vele. Olyan boldog volt, mindene remegett. De később elutasítottam. Össze voltam zavarodva, zokogtam. Mégis mellettem volt. Mígnem hónapok múlva, azt hittem lehet ebből kapcsolat, így összejöttem vele. Olyan lelkes volt, nagyon édes. 1 hét után szakítottam, mondva, hogy olyan mintha a testvérem lenne. Szörnyen rosszul kezeltem a helyzetet. Ő nagyon megváltozott inni kezdett, előbb magába zuhant, majd haverokkal lógott, maga alatt volt. Ez decemberben volt, azóta nem beszéltünk, csak most kezdtünk el újra. Én megbetegedtem. Házhoz vagyok kötve.

Rájöttem, hogy szeretem és hogy egy ilyen férfi nem terem mindenhol és, hogy hatalmas baklövést követtem el.

100%-ig nem lehetek biztos, de nagyon valószínűsítem, hogy most egy lánnyal randizgat, vagy csak ismerkednek. Én még 3 hónapig nem tudok találkozni a sráccal.

Lesz még esélyem jóvá tenni? Lesz esélyem Vele lenni? Összejöhetünk még? Végleg elrontottam?

2012. aug. 2. 05:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 2. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!