Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta, végleg?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác,szinte 4 hónapot voltunk együtt,majd kb. 1 hónapja összevesztünk,azóta se beszéltem vele.Nagyon hiányzik de kibékülni nem hiszem,hogy kifogunk,sajnos...eddig azt hittem túl tettem magam rajta,de a minap megláttam face-en,hogy azzal a lánnyal kavar,találkozgat,randizgat,akit nagyon nem kedvelek(kevés az az ember akit nem bírok,de ez a csaj kiakaszt) és egyszerűen összetörtem.Fogalmam sincs mit tegyek,egyre rosszabb,egyszerűen megörülök,ha arra gondolokh,hogy pont azzal a csajjal vigasztalódik,és,hogy ő tölti ki az életében azt a részt,amit korábban én...kérlek segítsetek,mit tegyek? Nem tudom megállni,hogy ne nézzem a profiljukat,és azt sem jött be,hogy mással randizzak,nem megy,én őt szeretem,mit tegyek???

u.i.:a srác tudja jól,hogy nem bírom a csajszit...

2012. aug. 2. 01:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Ismerem a helyzetet... Nagyon tanácsolni nemigazán tudok.. Nekem egy dolog jött csak be: a barátok. Szerencsére mindig van aki mellettem áll, és így könnyebb:D

Én azért drukkolok, hogy túl tudd tenni magad rajta!:)

15/L

2012. aug. 2. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!