Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás súlyos szerelmi bánat esetén?
Egy pasi akivel kezdett köztünk alakulni valami de még nem jártunk külföldre ment. Először nem is érdekelt mikor udvarolgatott, most meg szinte a rabjává váltam.:( Majd meg őrülök nélküle. Azt hittem, ha ilyesmi történne nem igazán viselne meg, de ez nem igaz, majd meg halok.
Mielőtt elment, 2 egész álló nap folyamatosan sírtam, egyszerűen nem tudtam megállni. Beszélgettem valakivel, sírtam közbe. TV-t néztem, sírtam közbe, aludni próbáltam, sírtam közbe. Egyszerűen mindegy volt mit csináltam csak bőgtem folyamatosan, legszívesebben meghaltam volna. Már az öngyilkosság járt a fejemben, de rájöttem hogy hülyeség lenne ilyet csinálni. 2 napig élő hulla voltam, nem ettem semmit csak max. 2 szál sültkrumplit egy nap, egész nap korgott a gyomrom de nem tudtam enni mert hányingerem lett.
De én is hülye vagyok mert még pluszba szerelmes szappanoperákat nézek meg szomorú zenéket hallgatok, de valahogy most vonz, mert visszaidézik a régi szép emlékeket. Este emlékekkel fekszem, reggel velük kelek, szörnyen érzem magam, nem tudok mit csinálni mert mindig ő jár a fejemben, vele álmodom...
Telefonon beszélni egymással egyéb okok miatt nem tudunk csak levelezünk facebookon. Nagyon rosszul érzem magam, pedig már 1 hónap is eltelt azóta.
Nem akarom magam sajnáltatni, de tényleg nagyon rossz, és túl érzékeny vagyok sajnos.
Mit tegyek hogy jobb legyen?:O
17/L
sajnos a kutyaharapás szőrével - azaz másik pasi. Igen, így benne van sok kockázat (megint megbántanak, esetleg összehasonlítod azzal aki most megbántott, stb.) de kell az, hogy tudd, hogy másnak is kellesz.
Bocs, nem olvastam végig a kisregényt - így lehet, hogy olyat írok még pluszban, ami egyébként sincs - de minden kapcsolatot szakíts meg azzal, aki miatt szerelmi bánatban vagy. Ha volt köztetek valami, és vége lett akkor azért, ha meg nem volt, mert egyoldalú a dolog részedről, akkor meg azért.
Most nem értem egészen.
Vele facebookozol?
Elakarod felejteni? Vagy enyhíteni akarsz a hiányán?
Mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!