Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Nagyon jóban vagyunk, rengeteget beszélgetünk, írtó rendes, jófej, vicces és mindig fel tud vidítani ha rossz kedvem van. Tudom, hogy én tetszem neki és hogy simán összejönne velem. Az a helyzet, hogy én is szinte úgy érzem, hogy szerelmes vagyok. Csak egy baj van.. hogy nem tetszik :/ Tudom, sokan mondják, hogy nem a külső a fontos de mégsem tudok egy olyan sráchoz úgy igazán vonzódni ha nem tetszik a külseje :/ Nem azt mondom hogy ronda, mert nem az, csak éppen nem az esetem. De mégis úgy érzem hogy szerelmes vagyok. Most akkor mi van? :D Szerintetek össze kéne jönnöm vele? Megéri? Vagy inkább ne erőltessem? :/

(tudom hogy ezt nekem kellene tudnom de egyszerűen fogalmam sincs hogy mit csináljak)

2012. aug. 1. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
csinálj szilvásgombócot, mert azt szeretem
2012. aug. 1. 12:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Időd mint a tenger. Hidd el, ha még jobban megismered, lehet le fogod szrni a külsőt, v még beleszeretsz abba is!
2012. aug. 1. 12:27
 3/7 Hanariko ***** válasza:
az a jó, ha a humorába, jófejségébe, rendességébe vagy szerelmes. Ha a külseje ellenére, ami nem ronda, csak szimplán nem az eseted, simán összejöhetsz vele. LÉteznek ilyne kapcsolatok és kitudja, lehet után már helyesnek fogod látni, ha együtt vagytok.
2012. aug. 1. 12:28
 4/7 anonim válasza:
Szerintem egy probat meger. Azt mondod nem csunya, akkor nincs veszteni valod, ha nem probalod meg nem is fogod megtudni h milyen lenne. Es ha majd olyakat fogsz hallani , hogy milyen jol nez ki a pasid, maskepp fogsz ranezni és talan jobban megtetszik. En is voltam hasonlo esetben: a baratom tetszett, de nem ugy ahogy kellett volna, majd ismeroseim mondtak, h milyen jol nez ki, es rajottem, h igazuk van. Sot mi tobb ha mar egyutt vagytok, kicsit tudsz valtoztatni is rajta, ugy ertem olyan tanacsokat adsz neki (öltözködés, hajviselet) ami neked is es neki is tetszik. Szerintem egy probat meger, persze ezt neked kell erezni.
2012. aug. 1. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem kifejezetten taszít, akkor a belsővel elég sokminden kompenzálható...

Volt barátom, aki nem tetszett külsőre, mármint nem volt az esetem, úgy amúgy nem volt ronda, meg most is ismerek olyan srácot, aki nem tetszik, de a belső énjéért simán járnék vele. :D

Szóval te tudod, hogy a belső énje mennyire kompenzálja a külsejét.

21L

2012. aug. 1. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Hú én is voltam ilyen helyzetben, nagyon szerettem a pasi dumáját, humorát, irtó kedves és érzékeny volt velem, és nem is volt csúnya csak nem az esetem és nagyon erős "kémiai" vonzerő volt közöttünk. Megpróbáltam vele a kapcsolatot, de nem tartott sokáig, mert találkoztam valakivel, aki belsőleg szintén nagyon imádnivaló volt, külsőleg meg pont az esetem. Ő lett a férjem egyébként. Lehet, hogy felszínesnek tűnök, de sokkal jobban hasonlítunk egymásra jellemre és igazán mély, szoros a kapcsolatunk. A másik srácot sem bántam meg, sokat tanultam magamról mellette, de előbb utóbb problémát okozott volna, pl. be se mertem mutatni a barátaimnak, mert úgy éreztem sután nézünk ki egymás mellett.
2012. aug. 1. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:

látom nagyrészt azt mondjátok hogy próbáljam meg:) és jó tudni hogy már más is járt így:D

na majd meglátjuk akkor mi lesz. egyébként mondták már nekem hogy helyes és nem értik hogy nekem mér nem tetszik.. úgyhogy lehet hogy az én ízlésemmel van a baj :DD

köszönöm a válaszokat :)

2012. aug. 1. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!