Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki ilyen nyomi helyzetben? Ha igen, akkor hogyan oldotta meg? Ha nem, akkor hogyan oldanád meg?!
Kedvelek egy srácot (van barátnője mondjuk, de ez a kisebbik gond) A srác unokatestvére és testvére (öccse) meg engem kedvel.
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ xD
Nem kérek fújjogó kommentet hogy olyan sráccal akarok kezdeni akinek van bnője, mert nem teszek semmit hogy szétmenjenek csak szépen csöndbe várok a csodára... Soha nem tennék semmi olyat amit én ne várnék el más lányoktól hasonló helyzetben.
"Soha nem tennék semmi olyat amit én ne várnék el más lányoktól hasonló helyzetben."
Megválaszoltad a kérdésed.
Én kivártam, és nem bántam meg, hogy nem jöttem össze az illetővel. Röviden tömören.
van a srác akit én kedvelek. és engem meg nem ő kedvel hanem az öccse meg az unokatestvére is. ha egyszer össze is jönnénk nagyon megbántódna a másik két fél.
én se örülnék ha egy fiú aki nekem bejön össze jönne tesómmal.
de nagyon kedvelem. nem akarok lemondani róla. mindig imádkozok hogy szétmenjenek xD mást nem tudok tenni. de nem is ez a kérdés, hanem hogy ha össze is jönnénk mi lenne a családban...
Ezen ne filózz, akkor lesz probléma, ha majd tényleg jártok. (bár igazából akkor se...)
De egyelőre igen kevés esélyed van azzal a sráccal egy kapcsolatra, szóval ezen nem kell előre idegeskedni, olyan problémán agyalsz, ami nem is aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!