Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már valaki ilyen nyomi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki ilyen nyomi helyzetben? Ha igen, akkor hogyan oldotta meg? Ha nem, akkor hogyan oldanád meg?!

Figyelt kérdés

Kedvelek egy srácot (van barátnője mondjuk, de ez a kisebbik gond) A srác unokatestvére és testvére (öccse) meg engem kedvel.

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ xD

Nem kérek fújjogó kommentet hogy olyan sráccal akarok kezdeni akinek van bnője, mert nem teszek semmit hogy szétmenjenek csak szépen csöndbe várok a csodára... Soha nem tennék semmi olyat amit én ne várnék el más lányoktól hasonló helyzetben.

2012. júl. 31. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
hogy jön ide az unokaöccse?
2012. júl. 31. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Akkor szépen legyél csak csendben,és várj.
2012. júl. 31. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:

"Soha nem tennék semmi olyat amit én ne várnék el más lányoktól hasonló helyzetben."

Megválaszoltad a kérdésed.

Én kivártam, és nem bántam meg, hogy nem jöttem össze az illetővel. Röviden tömören.

2012. júl. 31. 19:44
 4/8 A kérdező kommentje:

van a srác akit én kedvelek. és engem meg nem ő kedvel hanem az öccse meg az unokatestvére is. ha egyszer össze is jönnénk nagyon megbántódna a másik két fél.

én se örülnék ha egy fiú aki nekem bejön össze jönne tesómmal.

de nagyon kedvelem. nem akarok lemondani róla. mindig imádkozok hogy szétmenjenek xD mást nem tudok tenni. de nem is ez a kérdés, hanem hogy ha össze is jönnénk mi lenne a családban...

2012. júl. 31. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
mi? semmi, kit érdekel a többi? a tesója? ki nem szarja le
2012. júl. 31. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:
hát mondjuk én nem szarom le, mert ha össze jönnénk akkor többször lennénk náluk és azért nem jó érzés h közbe valakinek meg rosszat teszek.
2012. júl. 31. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
2 lehetőség van. Ha egyszer úgy alakul a helyzet, hogy kapcsolatot tudnál kialakítani a kiszemelt sráccal akkor összejössz vele és ezáltal ugye te boldog leszel. Vagy leszarod a saját boldogságod és inkább arra figyelsz hogy mit fog érezni az öcsike és az unokatesó. Szerintem ha van eszed az elsőt választod. Egyszer mindenkinek eljön az igazi, ha úgy érzed neked ő az akkor légy vele boldog és ne más boldogságára figyelj. Idővel majd ő is megtalálja aki hozzá való...!
2012. júl. 31. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezen ne filózz, akkor lesz probléma, ha majd tényleg jártok. (bár igazából akkor se...)

De egyelőre igen kevés esélyed van azzal a sráccal egy kapcsolatra, szóval ezen nem kell előre idegeskedni, olyan problémán agyalsz, ami nem is aktuális.

2012. júl. 31. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!