Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Van egy lány, aki tetszik nekem és én is bejövök neki. Úgy volt, hogy megpróbáljuk, de egyik nap a barátnőjével mászkált én meg találkoztam velük. Most ez a barátnő a lánynak lesz az osztálytársa. Na most én tetszek a barátnőjének... És sajnos a lány, akivel megpróbáltuk volna, nem tudja, hogy most mit csináljon.
Szerintetek mit tudna csinálni és én mit tudnék csinálni ez ügyben?
egyszerű , játsz tiszta lapokkal hívd el magadhoz a csajt és elmondod hogy te így látod és ő is elmondja és eggyutt találtok megoldást
:DD
Ha valóban a barátnője, akkor nem lehet abból semmi probléma, ha összejöttök. Egy "igaz barátnő" nem fog hisztériát csapni és megsértődni. Az nem barát.
Szerintem ezt nyugodtan meg tudja beszélni két barátnő egymás között. Hiszen Te nem véletlenül a Lányt választottad, egy barátnő pedig örüljön más boldogságának. :) Te pedig csak légy még egy kicsit türelmes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!